Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam do zaoferowania posiadam pliki medium 125 lvl max z systemami. 

Mogę podesłać prezke oraz opis na dc nick: ar3l

Posiadam także różne systemy, kostiumy i inne rzeczy potrzebne do postawienia serwera.

Featured Replies

Opublikowano

Wrzucisz jakieś przykładowe systemy/modele co masz na sprzedaż? 

Opublikowano
16 minut temu, Poly napisał(a):

Wrzucisz jakieś przykładowe systemy/modele co masz na sprzedaż? 

Leya/Sheya zapewne.

Opublikowano

Jeżeli to leya/sheya to odradzam kupna. Bo na tych serwisach były te same bugi krytyczne. A jak napiszę wam, że to nowa sheya, albo nowa leya. To nie wierzcie mu. Ten kto tam grał doskonale wie że na każdych jego serwerach są te same błędy i bugi od lat nie łatane. Jedynie kotlety chłopak sobie odgrzewa 

Opublikowano
25 minut temu, Shar506 napisał(a):

Jeżeli to leya/sheya to odradzam kupna. Bo na tych serwisach były te same bugi krytyczne. A jak napiszę wam, że to nowa sheya, albo nowa leya. To nie wierzcie mu. Ten kto tam grał doskonale wie że na każdych jego serwerach są te same błędy i bugi od lat nie łatane. Jedynie kotlety chłopak sobie odgrzewa 

Jakieś dowody czy randomowo rzucony kamyczek do ogródka?

Opublikowano

Grałem tam. I raczej każdy gracz też to potwierdzi. Że te same błędy krytyczne ja wszystkich odsłonach mieli 

Opublikowano

W sumie kolega nie powiedział jakiego serwera to pliki więc to tylko gdybanie. Chętnie byśmy zobaczyli jakoś prezentację może zyskasz wtedy większe zainteresowanie. 

Opublikowano

Entry 2.1 wyjdzie i nie ma lepszych plików dziękuję dobranoc. To nie tylko moja opinia. Wiadomo trzeba pod siebie zrobić parę rzeczy by było intuicyjniej w zależności jak kto jest przyzwyczajony.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Shar506 napisał(a):

Grałem tam. I raczej każdy gracz też to potwierdzi. Że te same błędy krytyczne ja wszystkich odsłonach mieli 

Jakie to były błędy krytyczne? Żadnego kopiowania/yang buga ani niczego takiego nie było. 

Opublikowano
15 godzin temu, Marchewa napisał(a):

Entry 2.1 wyjdzie i nie ma lepszych plików dziękuję dobranoc. To nie tylko moja opinia. Wiadomo trzeba pod siebie zrobić parę rzeczy by było intuicyjniej w zależności jak kto jest przyzwyczajony.

Martysama, sorry

Opublikowano
43 minuty temu, mrvns napisał(a):

Martysama, sorry

16 godzin temu, Marchewa napisał(a):

Odbiegacie od tematu... to nie wątek z opiniami. 

Dostaniemy jakoś wizualizację tych systemów, plików prezentacją cokolwiek? 

Opublikowano
12 minut temu, Sevence napisał(a):

Odbiegacie od tematu... to nie wątek z opiniami. 

Dostaniemy jakoś wizualizację tych systemów, plików prezentacją cokolwiek? 

Wszystko z neta i Bóg wie czy dobrze dodane jeszcze jak ktoś zniósł limity yang, stack itp to może narobić takiego bałaganu, że ja dziękuję.

Opublikowano

Najważniejsze, że podał 125lvl, co wy chcecie więcej. 

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt ogólna oferta tak naprawdę nie wiemy co autor sprzedaje oprócz tego że pliki z systemami pod co można podpiąć wszystko. Jak nie chcesz wstawić prezentacji, czy jakichś screenów to chociaż opisz co w nich znajdziemy, nie każdy masz czas żeby się kontaktować dopytywać co sprzedajesz, ale to tylko mała uwaga zrobisz co zechcesz. 😉