Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip Witam do zaoferowania posiadam pliki medium 125 lvl max z systemami. Mogę podesłać prezke oraz opis na dc nick: ar3l Posiadam także różne systemy, kostiumy i inne rzeczy potrzebne do postawienia serwera.
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip 16 minut temu, Poly napisał(a): Wrzucisz jakieś przykładowe systemy/modele co masz na sprzedaż? Leya/Sheya zapewne.
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip Jeżeli to leya/sheya to odradzam kupna. Bo na tych serwisach były te same bugi krytyczne. A jak napiszę wam, że to nowa sheya, albo nowa leya. To nie wierzcie mu. Ten kto tam grał doskonale wie że na każdych jego serwerach są te same błędy i bugi od lat nie łatane. Jedynie kotlety chłopak sobie odgrzewa
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip 25 minut temu, Shar506 napisał(a): Jeżeli to leya/sheya to odradzam kupna. Bo na tych serwisach były te same bugi krytyczne. A jak napiszę wam, że to nowa sheya, albo nowa leya. To nie wierzcie mu. Ten kto tam grał doskonale wie że na każdych jego serwerach są te same błędy i bugi od lat nie łatane. Jedynie kotlety chłopak sobie odgrzewa Jakieś dowody czy randomowo rzucony kamyczek do ogródka?
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip Grałem tam. I raczej każdy gracz też to potwierdzi. Że te same błędy krytyczne ja wszystkich odsłonach mieli
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip W sumie kolega nie powiedział jakiego serwera to pliki więc to tylko gdybanie. Chętnie byśmy zobaczyli jakoś prezentację może zyskasz wtedy większe zainteresowanie.
Opublikowano 25 Lipca 202425 Lip Entry 2.1 wyjdzie i nie ma lepszych plików dziękuję dobranoc. To nie tylko moja opinia. Wiadomo trzeba pod siebie zrobić parę rzeczy by było intuicyjniej w zależności jak kto jest przyzwyczajony.
Opublikowano 26 Lipca 202426 Lip Autor 12 godzin temu, Shar506 napisał(a): Grałem tam. I raczej każdy gracz też to potwierdzi. Że te same błędy krytyczne ja wszystkich odsłonach mieli Jakie to były błędy krytyczne? Żadnego kopiowania/yang buga ani niczego takiego nie było.
Opublikowano 26 Lipca 202426 Lip 15 godzin temu, Marchewa napisał(a): Entry 2.1 wyjdzie i nie ma lepszych plików dziękuję dobranoc. To nie tylko moja opinia. Wiadomo trzeba pod siebie zrobić parę rzeczy by było intuicyjniej w zależności jak kto jest przyzwyczajony. Martysama, sorry
Opublikowano 26 Lipca 202426 Lip 43 minuty temu, mrvns napisał(a): Martysama, sorry 16 godzin temu, Marchewa napisał(a): Entry 2.1 wyjdzie i nie ma lepszych plików dziękuję dobranoc. To nie tylko moja opinia. Wiadomo trzeba pod siebie zrobić parę rzeczy by było intuicyjniej w zależności jak kto jest przyzwyczajony. Odbiegacie od tematu... to nie wątek z opiniami. Dostaniemy jakoś wizualizację tych systemów, plików prezentacją cokolwiek?
Opublikowano 26 Lipca 202426 Lip 12 minut temu, Sevence napisał(a): Odbiegacie od tematu... to nie wątek z opiniami. Dostaniemy jakoś wizualizację tych systemów, plików prezentacją cokolwiek? Wszystko z neta i Bóg wie czy dobrze dodane jeszcze jak ktoś zniósł limity yang, stack itp to może narobić takiego bałaganu, że ja dziękuję.
Opublikowano 26 Lipca 202426 Lip Jak dla mnie zbyt ogólna oferta tak naprawdę nie wiemy co autor sprzedaje oprócz tego że pliki z systemami pod co można podpiąć wszystko. Jak nie chcesz wstawić prezentacji, czy jakichś screenów to chociaż opisz co w nich znajdziemy, nie każdy masz czas żeby się kontaktować dopytywać co sprzedajesz, ale to tylko mała uwaga zrobisz co zechcesz. 😉
Witam do zaoferowania posiadam pliki medium 125 lvl max z systemami.
Mogę podesłać prezke oraz opis na dc nick: ar3l
Posiadam także różne systemy, kostiumy i inne rzeczy potrzebne do postawienia serwera.