Opublikowano 2 Sierpnia 20242 Sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zawartość tematu może kiedyś powróci. Edytowane 8 Maja8 Maj przez KoYGeR
Opublikowano 2 Sierpnia 20242 Sie Autor 6 minut temu, Sevence napisał(a): Zajebisty system lepszy wybór umiejętności nie istnieje. ❤️ Podobnie jak kosz i wyciąganie KD 😂 Dzięki za opinie 😁
Opublikowano 4 Sierpnia 20244 Sie Brakuje CPythonApplication::Instance().GetCameraZoomSpeed() @KoYGeR Edytowane 4 Sierpnia 20244 Sie przez avertus
Opublikowano 4 Sierpnia 20244 Sie Autor 7 godzin temu, avertus napisał(a): Brakuje CPythonApplication::Instance().GetCameraZoomSpeed() @KoYGeR Tutaj brakujący fragment: // File: /UserInterface/PythonApplication.h // Search for: float GetPitch(); // Add under: #ifdef ENABLE_RENDER_TARGET float GetCameraZoomSpeed() { return m_fCameraZoomSpeed; } #endif
Opublikowano 7 Sierpnia 20247 Sie @KoYGeR Nie wiem czy to tylko u mnie, ale po wybraniu skilli już nie mogę wejść na postać bo wywala klienta, w syserze GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 115 Tak jakby nadawało tego skilla którego nie ma xD
Opublikowano 7 Sierpnia 20247 Sie Autor 48 minut temu, avertus napisał(a): @KoYGeR Nie wiem czy to tylko u mnie, ale po wybraniu skilli już nie mogę wejść na postać bo wywala klienta, w syserze GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 115 Tak jakby nadawało tego skilla którego nie ma xD System był testowany na martysamie i nie było takiego problemu.
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie W dniu 7.08.2024 o 22:17, KoYGeR napisał(a): System był testowany na martysamie i nie było takiego problemu. Dobra to ogarnąłem, a wiesz może czemu mi nie czyta fryzur postaci? Fryzura jest ucięta jakby nie było modelu. A cały render target wrzucony z Twojej paczki.
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie 31 minut temu, avertus napisał(a): Dobra to ogarnąłem, a wiesz może czemu mi nie czyta fryzur postaci? Fryzura jest ucięta jakby nie było modelu. A cały render target wrzucony z Twojej paczki. Wydaje mi się że render target jest "wycięty" tylko pod skille.
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie Autor Godzinę temu, avertus napisał(a): Dobra to ogarnąłem, a wiesz może czemu mi nie czyta fryzur postaci? Fryzura jest ucięta jakby nie było modelu. A cały render target wrzucony z Twojej paczki. Domyślnie ustawiłem tylko zbroje i broń. Możesz sobie dopisać "HAIR" i ustawić po swojemu
Opublikowano 30 Października 202430 Paź Autor Wrzucam zaktualizowaną paczkę z modułem RenderTarget, ponieważ zostało wprowadzonych trochę zmian od ostatniej publikacji. Paczka zostanie dodana również do głównego posta. Gdyby były jakieś problemy to zgłaszajcie. W miarę wolnego czasu postaram się pomóc. Metin2 - Render Target Module [UPDATE].rar Edytowane 30 Października 202430 Paź przez KoYGeR
Opublikowano 4 Listopada 20244 Lis Autor 4 minuty temu, mostrzymorda napisał(a): u szamana mi nie dziala Możesz napiszesz co dokładnie nie działa? Masz jakieś błędy? syserr?
Opublikowano 5 Listopada 20245 Lis Autor 6 godzin temu, mostrzymorda napisał(a): wybór skilli u szamana, mam błedy, mam syserr To może pokaz co to za błędy? Z fusów nikt Ci nie pomoże.