Opublikowano 13 Sierpnia 202413 Sie Cześć na forum innym znalazłem taki kod na Szanse % w cube ale nie dokończony a ma ktoś może coś takiego napisane i chciałby sie podzielić ? System cube stary
Opublikowano 13 Sierpnia 202413 Sie To może go tutaj wrzuć, jest pare osob tutaj co cos potrafia to moze dokoncza ten kod
Opublikowano 13 Sierpnia 202413 Sie Autor 36 minut temu, Sevence napisał(a): Tu ktoś też o coś podobnego pytał i masz tam trochę kodu dodałem opcję twoją lecz po dodaniu do craftu przedmiotu wywala klienta i żadnego błędu nie daje.
Opublikowano 13 Sierpnia 202413 Sie Moja część to tylko Python musisz to też na serwerze obsłużyć. Postaram się to u siebie ogarnąć i tu wstawić temat.
Opublikowano 13 Sierpnia 202413 Sie Autor Rozwiązanie 3 godziny temu, Sevence napisał(a): Moja część to tylko Python musisz to też na serwerze obsłużyć. Postaram się to u siebie ogarnąć i tu wstawić temat. dodałem wszystko z tamtego tematu ## EDIT Ogarnięte w sposób taki że wgrałem cube renewal ;D Edytowane 13 Sierpnia 202413 Sie przez Burdavsky
Opublikowano 15 Sierpnia 202415 Sie W dniu 13.08.2024 o 17:17, Burdavsky napisał(a): dodałem wszystko z tamtego tematu ## EDIT Ogarnięte w sposób taki że wgrałem cube renewal ;D Zrobiłem tak samo xD które cube renewal dodałeś? Z tym które ja mam, mam parę problemów.
Opublikowano 15 Sierpnia 202415 Sie Autor 1 godzinę temu, Sentinel napisał(a): Zrobiłem tak samo xD które cube renewal dodałeś? Z tym które ja mam, mam parę problemów. Nie wiem czy moge napisać ale na innym forum m2****.tech znalazłem jakiś system też miałem.przy instalacji trochę problemów ale @ARK mnie naprowadził.
Opublikowano 20 Sierpnia 202420 Sie Programista W dniu 15.08.2024 o 09:21, Burdavsky napisał(a): Nie wiem czy moge napisać ale na innym forum m2****.tech znalazłem jakiś system też miałem.przy instalacji trochę problemów ale @ARK mnie naprowadził. W tym systemie są wycieki pamięci
Cześć na forum innym znalazłem taki kod na Szanse % w cube ale nie dokończony a ma ktoś może coś takiego napisane i chciałby sie podzielić ?
System cube stary