Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć na forum innym znalazłem taki kod na Szanse % w cube ale nie dokończony a ma ktoś może coś takiego napisane i chciałby sie podzielić ?

System cube stary 

Rozwiązane przez Burdavsky

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano

To może go tutaj wrzuć, jest pare osob tutaj co cos potrafia to moze dokoncza ten kod

Opublikowano

Tu ktoś też o coś podobnego pytał i masz tam trochę kodu 

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, Sevence napisał(a):

Tu ktoś też o coś podobnego pytał i masz tam trochę kodu 

dodałem opcję twoją lecz po dodaniu do craftu przedmiotu wywala klienta i żadnego błędu nie daje.

Opublikowano

Moja część to tylko Python musisz to też na serwerze obsłużyć. Postaram się to u siebie ogarnąć i tu wstawić temat. 

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie
3 godziny temu, Sevence napisał(a):

Moja część to tylko Python musisz to też na serwerze obsłużyć. Postaram się to u siebie ogarnąć i tu wstawić temat. 

dodałem wszystko z tamtego tematu 

## EDIT

Ogarnięte w sposób taki że wgrałem cube renewal ;D

Edytowane przez Burdavsky

Opublikowano
W dniu 13.08.2024 o 17:17, Burdavsky napisał(a):

dodałem wszystko z tamtego tematu 

## EDIT

Ogarnięte w sposób taki że wgrałem cube renewal ;D

Zrobiłem tak samo xD które cube renewal dodałeś? Z tym które ja mam, mam parę problemów.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Sentinel napisał(a):

Zrobiłem tak samo xD które cube renewal dodałeś? Z tym które ja mam, mam parę problemów.

Nie wiem czy moge napisać ale na innym forum m2****.tech znalazłem jakiś system też miałem.przy instalacji trochę problemów ale @ARK mnie naprowadził.

Opublikowano
  • Programista
W dniu 15.08.2024 o 09:21, Burdavsky napisał(a):

Nie wiem czy moge napisać ale na innym forum m2****.tech znalazłem jakiś system też miałem.przy instalacji trochę problemów ale @ARK mnie naprowadził.

W tym systemie są wycieki pamięci

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.