Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam, mam mały problem związany z optymalką. 
Na wersji 1.5 nie było problemów lecz na wersji 1.8 już coś nie trybi. 
Porównywałem sobie jak miałem na wcześniejszych plikach i na tych nowych, próbuje sie czegoś doszukać a tu wygląda na tak samo i już głupieje.
Bawiłem się w sprawdzaniu czy któryś plik w root nie powoduje jakiś problemów i usuwałem if.app z optymalki no i akurat skille działają jak mam nienaruszony plik introloading oraz playersettingmodule
Ale jak dodam to już skille nie trybią, pokaże to na filmie o co mi chodzi:

Sprawdzałem sysser i logi są następujące:
0823 16:39:03447 :: CFlyingManager::RegisterFlyingData - Already exists flying data named [d:/ymir work/pc/shaman/effect/pokroe.msf]
0823 16:39:03447 :: CFlyingManager::RegisterIndexFlyData(dwIndex=14, c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/effect/pokroe.msf) - Failed to load flying data file
0823 16:39:09223 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[1901] HAVE NO PATH ERROR
0823 16:39:09223 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 1901
0823 16:39:09223 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[20093] Race[1901]

Rozwiązane przez Januszek

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano
  • Programista

Co to za optymalizacja?

Opublikowano

tak po za tematem co to za mapa teleportacji ? bo klasa normalnie 😄

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, KoYGeR napisał(a):

Co to za optymalizacja?

Optymalka STH na bazie Daliego.

19 minut temu, Burdavsky napisał(a):

tak po za tematem co to za mapa teleportacji ? bo klasa normalnie 😄

Sam ją robiłem, jeśli chcesz więcej szczegółów to zapraszam na pw.

Opublikowano
19 minut temu, Delta napisał(a):

Optymalka STH na bazie Daliego.

Ale zes se mixa walna XDD

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie

Zamykam temat, trzeba było w input_login dopisać :     ch ->SkillLevelPacket(); w void CInputLogin::Entergame(LPDESC d, const char * data)
Sam tą funkcje dodawałem w 1.5 z deva a w 1.8 tego nie było, musze Areczka poinformować żeby nie było cyrków w przyszłości, pozdrawiam i zamykam.

• Januszek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.