Opublikowano 12 Września 202412 Wrz _______________________________________________________________________________________ Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'db -> src -> Main.cpp' 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'game-> src -> main.cpp' 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'libthecore-> include -> heart.h' + Dodaj w includach: #include <memory> 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'libthecore-> src -> heart.c' 🔍Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️Zamień na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Autorem fix jest martysama0134.
Opublikowano 12 Września 202412 Wrz Dużo uciekało kanałami? Edytowane 12 Września 202412 Wrz przez ExoCarossa
Opublikowano 12 Września 202412 Wrz Ja bym dał na początek i większymi literami że to od marty samy xd
Opublikowano 12 Września 202412 Wrz Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a): Też zastanawiam się, jak duży był to wyciek O taką kwestie to warto zapytać się @Thorek bo to on wyniuchał ten temat z libthecore.
Opublikowano 14 Września 202414 Wrz Programista Ja pierwszy opublikowałem rozwiązanie, a martysama, jak zawsze w tego typu tematach, przerobił je trochę i wstawił podobne. Główna różnica polega na tym, że wykorzystałem shared_ptr, a on referencję dla innego typu wskaźnika (nie pomyślałem o tym), co może być rzeczywiście nieco lepsze (unikamy kopii). W każdym razie nie jest to duży wyciek, bo serce serwera odpala się tylko raz, będzie to kwestia kilku bajtów, może kilobajtów. Niemniej, warto mieć pewność, że pamięć zostanie zwolniona poprawnie podczas zamykania serwera. Edytowane 14 Września 202414 Wrz przez Thorek
Opublikowano 14 Września 202414 Wrz Ale dobrze, że mamy tutaj tego thorka, to chyba jeden z lepszych programistów, co? Powiedziałbym, że jest nawet gdzieś zaraz za mną xd
Opublikowano 15 Września 202415 Wrz Programista 12 godzin temu, Wściekły Czun napisał(a): Ale dobrze, że mamy tutaj tego thorka, to chyba jeden z lepszych programistów, co? Powiedziałbym, że jest nawet gdzieś zaraz za mną xd Nie no, grafiki to akurat robisz lepsze ode mnie tatsumaru, pozdrawiam serdecznie smacznego obiadu Edytowane 15 Września 202415 Wrz przez Thorek
Opublikowano 15 Września 202415 Wrz 1 godzinę temu, Thorek napisał(a): Nie no, grafiki to akurat robisz lepsze ode mnie tatsumaru, pozdrawiam serdecznie smacznego obiadu Czemu nie Vegas? Bliżej mi do niego xd
Opublikowano 15 Września 202415 Wrz Programista 49 minut temu, Wściekły Czun napisał(a): Czemu nie Vegas? Bliżej mi do niego xd Co tam jakiś pegaz, polak potrafi tyle samo
_______________________________________________________________________________________
Implementacja
📂 Lokalizacja pliku: 'db -> src -> Main.cpp'
🔍Szukaj:
♻️Zamień na:
Implementacja
📂 Lokalizacja pliku: 'game-> src -> main.cpp'
🔍Szukaj:
♻️Zamień na:
Implementacja
📂 Lokalizacja pliku: 'libthecore-> include -> heart.h'
+ Dodaj w includach:
#include <memory>