Opublikowano 16 Września 202416 Wrz Cześć, ostatnio napotkałem pewien problem przy ustawianiu bonusów ros, niektóre bonusy w grze wyświetlały się normalnie, a niektóre nie. Rozwiązanie jest proste, w game/constants.cpp przechodzimy do: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się I uzupełniamy tutaj brakujące bonusy, stąd są wczytywane w pliku blend.txt. W moim przypadku był to bonus na mistyki, bo tego bonusu mi nie wczytywało. Aby go dodać i poprawnie się wczytywał wystarczy po: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dopisać: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się To samo robimy w przypadku innych brakujących bonusów, najlepiej uzupełnić od razu wszystkie, które macie dodane na serwerze.
Opublikowano 16 Września 202416 Wrz Programista Warto zaznaczyć, że problem wystąpi tylko wtedy, kiedy w pliku konfiguracyjnym podamy nazwę bonusu, a nie jego identyfikator. Edytowane 16 Września 202416 Wrz przez Thorek
Cześć, ostatnio napotkałem pewien problem przy ustawianiu bonusów ros, niektóre bonusy w grze wyświetlały się normalnie, a niektóre nie.
Rozwiązanie jest proste, w game/constants.cpp przechodzimy do:
I uzupełniamy tutaj brakujące bonusy, stąd są wczytywane w pliku blend.txt.
W moim przypadku był to bonus na mistyki, bo tego bonusu mi nie wczytywało. Aby go dodać i poprawnie się wczytywał wystarczy po:
Dopisać:
To samo robimy w przypadku innych brakujących bonusów, najlepiej uzupełnić od razu wszystkie, które macie dodane na serwerze.