Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Kurcze Rejestracja dziala tworzenie wojownika dziala , lecz gdy chce wejsc do gry pasek sie laduje i mi wywale metina co robie nie tak ? Edytowane 20 Września 202420 Wrz przez N0BADY
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Jeszcze kanał się nie uruchamia wejdź do channel_11 i pokaż start.log
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor 1 minutę temu, Sevence napisał(a): Jeszcze kanał się nie uruchamia wejdź do channel_11 i pokaż start.log start.log
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor Teraz, Sevence napisał(a): Hmm, tu nic nie widzę, a plik syserr pokaż jeszcze. syserr
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist query: SELECT id FROM guild Co? Pokaż mi plik CONFIG z tego kanału.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor Teraz, Sevence napisał(a): mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist query: SELECT id FROM guild Co? Pokaż mi plik CONFIG z tego kanału. CONFIG
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Wrzuć to: CONFIG Następnie odpal panel wyłącz serwer, następnie wyczyść logi i spróbuj ponownie włączyć.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Trochę ciekawe, process_login nam się nie uruchamia wrzuć plik sysser z jego katalogu i plik CONFIG.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz 1 minutę temu, Sevence napisał(a): Trochę ciekawe, process_login nam się nie uruchamia wrzuć plik sysser z jego katalogu i plik CONFIG. Weź mu to na anydesku areczku zrób XDD
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor 2 minuty temu, Sevence napisał(a): Trochę ciekawe, process_login nam się nie uruchamia wrzuć plik sysser z jego katalogu i plik CONFIG. CONFIG Ten sam blad co tam bedzie nie ? Edytowane 20 Września 202420 Wrz przez N0BADY
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Tak, zmień: PLAYER_SQL: localhost mt2 mt2!@# account Na: PLAYER_SQL: localhost mt2 mt2!@# player
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor 2 minuty temu, Sevence napisał(a): Zrobiłeś tak screena, że nic nie widzę co jest uruchomione.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Wrzuć jeszcze raz plik CONFIG z /usr/home/mt2/login_process/ i plik syserr.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor 1 minutę temu, Sevence napisał(a): Wrzuć jeszcze raz plik CONFIG z /usr/home/mt2/login_process/ i plik syserr. oto confing , ale pliku nie ma CONFIG
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor Teraz, Sevence napisał(a): Jak to nie ma? Klikasz CTR + R plik sysser / start.log musi być. Nie ma stary nie wiem
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Powinno działać. Pobierz sobie klienta gry rozpakuj plik core następnie w serverinfo.py zmieniasz sobie we WPROWADZ_IP na swój adres pakujesz i próbujesz logować do gry. Packera i klienta gry znajdziesz w temacie Entry.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Autor 3 minuty temu, Sevence napisał(a): Powinno działać. Pobierz sobie klienta gry rozpakuj plik core następnie w serverinfo.py zmieniasz sobie we WPROWADZ_IP na swój adres pakujesz i próbujesz logować do gry. mozesz mi powiedziec jakim prgramem rozpakowac ?
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Pobierasz sobie entry_packer_v2.1.tar.gz i tym programem. Tak naprawdę dowolny stadardowy packer.
Opublikowano 20 Września 202420 Wrz Teraz, N0BADY napisał(a): Okej chyba mam dzięki byqu Cieszę się że udało się. 🙂
Kurcze
Rejestracja dziala
tworzenie wojownika dziala , lecz gdy chce wejsc do gry pasek sie laduje i mi wywale metina co robie nie tak ?
Edytowane przez N0BADY