Opublikowano 8 Września 20232 l Przechodzimy do WinSCP 👋 __________________________________________ Game -> char_item.cpp Przechodzimy do funkcji: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto i szukamy: i podmieniamy w taki sposób w postaci dodania tego znaku - /*/ Tak jak tutaj na zdjęciu: Przechodzimy do: i po : Dodajemy niżej: Tak jak tutaj na zdjęciu: ____________________________________________________________________________________________________
Opublikowano 8 Września 20232 l Fajny patent, mała sugestia ode mnie, pozamieniaj te cytaty w kod aby było bardziej czytelne. 😉
Opublikowano 8 Września 20232 l Autor W dniu 8.09.2023 o 14:08, Bartosz napisał(a): Fajny patent, mała sugestia ode mnie, pozamieniaj te cytaty w kod aby było bardziej czytelne. 😉 Poprawione.
Opublikowano 9 Września 20232 l Autor W dniu 8.09.2023 o 19:43, Sevence napisał(a): Czy ta modyfikacja również działa podczas zmiany kanałów? Tak, działa.
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Sprawdzaliście czy aura/czarowane zniknie jak zmienicie broń na inną?Edit: znalazłem rozwiązanie na devie.szukamy:C++Kod został skopiowanyif (TItemPos(EQUIPMENT, item2->GetCell()).IsEquipPosition())pod:C++Kod został skopiowany if (bEquipCell != item1->FindEquipCell(this)) // °°Ŕş Ŕ§ÄˇŔ϶§¸¸ Çăżë return false; item2->RemoveFromCharacter();dodajemy:C++Kod został skopiowany if (item2->GetType() == ITEM_WEAPON) { if (IsAffectFlag(AFF_GWIGUM)) RemoveAffect(SKILL_GWIGEOM); if (IsAffectFlag(AFF_GEOMGYEONG)) RemoveAffect(SKILL_GEOMKYUNG); } Edytowane 3 Sierpnia 20253 Sie przez ExoCarossa Rozwiązanie