Opublikowano 26 Września 202426 Wrz Spoiler O jaką blokade chodzi w łuk hack? o to co robi luk hack. Nie mam jak tego przetestować bo nie mam wh pod łuk hack. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> battle.cpp' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char.h' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char.cpp' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 27 Września 202427 Wrz 15 godzin temu, Shar506 napisał(a): HL bota ten kod nie zablokuje HLBot/C4US/Lalaker używa innej metody 🙂 Ten Łukhack to taka podstawa jak stare DMG na skille (Które nadal gdzieniegdzie działa), oczywiście można zrobić Chmurkę, Smoczy Wir, Przywołanie Błyskawic, Uderzenie Miecza itd. nawalające jak Cloud Exploit 🙂
O jaką blokade chodzi w łuk hack? o to co robi luk hack.
Nie mam jak tego przetestować bo nie mam wh pod łuk hack.
Implementacja:
📂 Lokalizacja pliku: 'game -> battle.cpp'
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj:
Implementacja:
📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char.h'
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj:
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj:
Implementacja:
📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char.cpp'