Skocz do zawartości
Opublikowano

Siema !

Mam problem z użyciem emotek ( CTRL + 1 itd) , odrazu po użyciu emoticony wywala mi proces i tworzy core, nie było by nic w tym dziwnego ale nie mogę zrobić debuga tego cora XD 

tutaj załączę gifa 

tutaj ss z debuga XDDDDD

image.png.05b9360d2f719ed161edcd04550ccee9.png

od razu napiszę że nie mam stripa, wcześniejsze problemy z corami szło normalnie gdb zrobić ,i dodam że nie wiem kiedy to mogło przestać działać bo pierwszy raz użyłem emotek XD 

image.png.313c6419d9c843129269b69af544f815.pngimage.png.205eba2055b4fac731d390535c2cf206.pngimage.png.eed28fef930e1dd96a08b7de72dc4f5f.png

Edytowane przez Bamboo

Rozwiązane przez Bamboo

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano

Problem pojawił się po dodaniu czegoś czy dopiero teraz go nieświadomie odkryłeś?

Spróbuj użyć gdb w taki sposób:

set gnutarget i386-marcel-freebsd
file sciezka_do_game
core sciezka_do_core_game
bt

Opublikowano
2 minuty temu, Zephyr napisał(a):

Problem pojawił się po dodaniu czegoś czy dopiero teraz go nieświadomie odkryłeś?

Spróbuj użyć gdb w taki sposób:

set gnutarget i386-marcel-freebsd
file sciezka_do_game
core sciezka_do_core_game
bt

Na jedno wyjdzie 

Opublikowano
  • Autor

@Zephyr, próbowałem gdb w każdy sposób , ciągle to samo . tak odkryłem dopiero i nieświadomie.

Opublikowano
Teraz, Bamboo napisał(a):

@Zephyr, próbowałem gdb w każdy sposób , ciągle to samo . tak odkryłem dopiero i nieświadomie.

Ile waży .core? 

Opublikowano
  • Autor

image.png.3d9366fa234d03a4794801442e20fa96.png

Opublikowano

Nie skończyło Ci się miejsce na dysku? Kiedyś miałem sytuacje gdzie nie było miejsca i core nie tworzyło się do końca.
Wrzuć na jakiś hosting core i game, spróbuje je odczytać u siebie.

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie

Hej, temat do zamknięcia pośpieszyłem się z nim za bardzo.. jedna funkcja się gryzła z drugą i stąd wywalało Core..Sory za temat 🙂

Opublikowano

Zamykam temat.

• Januszek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.