Opublikowano 8 Października 20248 Paź Cześć podczas komplikacji binki z plików Cortiuma mam błąd pomógłby ktoś? Spoiler
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Kompilowałeś juz inne pliki? Bo wygląda na źle skonfigurowane kompilator
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 53 minuty temu, benio101 napisał(a): Kompilowałeś juz inne pliki? Bo wygląda na źle skonfigurowane kompilator Hej, nie pobrałem pliki i chciałem dodać system i myślałem, że coś źle powypisywałem, lecz nawet w nowym folderze i czystym to samo się dzieje
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Kompilator nie widzi wymaganych bibliotek z extern. Zwykle to są katalogi lib i include w nim powinieneś mieć lzo-2.03/lzo1x.h itd. aby były podłączone musisz odpowiednio skonfigorować MAKEFILE lub Cmakelist zależy jakiego kompilatora używasz. Jeśli to binarka to wtedy klikasz prawym na UserInterface i w VC++ Directories -> Include Directories i Library Directories ustawiasz lokalizację do exxtern lib i include.
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 12 minut temu, Sevence napisał(a): Kompilator nie widzi wymaganych bibliotek z extern. Zwykle to są katalogi lib i include w nim powinieneś mieć lzo-2.03/lzo1x.h itd. aby były podłączone musisz odpowiednio skonfigorować MAKEFILE lub Cmakelist zależy jakiego kompilatora używasz. Jeśli to binarka to wtedy klikasz prawym na UserInterface i w VC++ Directories -> Include Directories i Library Directories ustawiasz lokalizację do exxtern lib i include. Dziękuję za odpowiedź wrócę z firmy i sobie zerknę oraz dam znać
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 3 godziny temu, Sevence napisał(a): Kompilator nie widzi wymaganych bibliotek z extern. Zwykle to są katalogi lib i include w nim powinieneś mieć lzo-2.03/lzo1x.h itd. aby były podłączone musisz odpowiednio skonfigorować MAKEFILE lub Cmakelist zależy jakiego kompilatora używasz. Jeśli to binarka to wtedy klikasz prawym na UserInterface i w VC++ Directories -> Include Directories i Library Directories ustawiasz lokalizację do exxtern lib i include. Spoiler Tak to wygląda @Sevence i nie ma w include izo-2.03 tylko jest izo wrzuciłem izo-2.03 teraz mam następny Spoiler Edytowane 9 Października 20249 Paź przez Neles
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Godzinę temu, Neles napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Tak to wygląda @Sevence i nie ma w include izo-2.03 tylko jest izo wrzuciłem izo-2.03 teraz mam następny Ukryj zawartość Dalej binka nie widzi plikow co mozesz odczytac z errora tym razem masz braki w Python_Static. Jeśli posiadasz taki folder to go podepinj do rozwiazania jesli nie mozesz sprobowac z innych plikow wziasc pythona i go podpiąć
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 6 minut temu, ARK napisał(a): Dalej binka nie widzi plikow co mozesz odczytac z errora tym razem masz braki w Python_Static. Jeśli posiadasz taki folder to go podepinj do rozwiazania jesli nie mozesz sprobowac z innych plikow wziasc pythona i go podpiąć Spoiler Wszystko zrobiłem jak mówisz i pękły kolejne ...
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Tu masz poprawioną wersję. cipher.h A co do drugiego błędu to brakuje ci linkowania do biblioteki devil.lib, sprawdź czy na pewno masz go w lib. Możesz spróbować też dodać w GuildMarkaUploader.cpp #include <IL/il.h>
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 10 minut temu, Sevence napisał(a): Tu masz poprawioną wersję. cipher.h 1.52 kB · 1 pobranie A co do drugiego błędu to brakuje ci linkowania do biblioteki devil.lib, sprawdź czy na pewno masz go w lib. Możesz spróbować też dodać w GuildMarkaUploader.cpp #include <IL/il.h> Błędy znikły, lecz teraz nawet nie chce odpalić dziwnym trafem Spoiler aa lib jest Spoiler Edytowane 9 Października 20249 Paź przez Neles
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Spróbuj w UserInterface -> properties -> linker -> Additional Library Directories wskaż tam dodatkowo folder z extern lib -> rekompilacja całego źródła.
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a): Spróbuj w UserInterface -> properties -> linker -> Additional Library Directories wskaż tam dodatkowo folder z extern lib -> rekompilacja całego źródła. Uprzedzjąc tego nie mam w lib Spoiler
Opublikowano 10 Października 202410 Paź Autor 10 godzin temu, Sevence napisał(a): Według mnie masz niewłaściwy extern - nie od tego src. Kurczę wziąłem prosto z paczki od was z forum Cortium 2019
Opublikowano 10 Października 202410 Paź 37 minut temu, Neles napisał(a): Kurczę wziąłem prosto z paczki od was z forum Cortium 2019 To ze wziales gotowa paczke nie znaczy ze paczka nie ma brakow itd
Opublikowano 10 Października 202410 Paź Autor 5 godzin temu, Shar506 napisał(a): To ze wziales gotowa paczke nie znaczy ze paczka nie ma brakow itd Domyślam się dlatego pytam na forum kontynuując uporałem się z tamtymi błędami, lecz powstały następne @Sevence Spoiler Edytowane 10 Października 202410 Paź przez Neles
Cześć podczas komplikacji binki z plików Cortiuma mam błąd pomógłby ktoś?