Opublikowano 9 Października 20249 Paź 6 minut temu, benio101 napisał(a): Witam. Czy posiada ktoś może zbroje przedstawione na filmie? Może uda ci się tutaj znaleźć Tutaj masz link do rozpakowanego klienta Amsayi: https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZFOnTZmIrInUtH4vy7vMB9fUdJ35Ciq0EV
Opublikowano 9 Października 20249 Paź Autor Dziękuję za odpowiedź! Lecz wlasnie walczyłem tym sposobem 2h ale nie skutecznie 😕 Edytowane 9 Października 20249 Paź przez benio101
Opublikowano 10 Października 202410 Paź 14 godzin temu, benio101 napisał(a): Dziękuję za odpowiedź! Lecz wlasnie walczyłem tym sposobem 2h ale nie skutecznie 😕 Jakim sposobem, napisałem Ci kiedyś w innym temacie co musisz zrobić 😛
Opublikowano 10 Października 202410 Paź Autor 4 godziny temu, Zephyr napisał(a): Jakim sposobem, napisałem Ci kiedyś w innym temacie co musisz zrobić 😛 Wszystkie zbroje są na biało jak korzystam z twojej wskazówki dlatego postanowiłem zapytać na forum
Opublikowano 10 Października 202410 Paź 2 godziny temu, benio101 napisał(a): Wszystkie zbroje są na biało jak korzystam z twojej wskazówki dlatego postanowiłem zapytać na forum Musisz wkleić folder ymir work na dysk D, wtedy modele nie będą białe. Będą to prawdopodobnie zbroje o nazwie emperor.gr2 lub emperor2.gr2 Edytowane 10 Października 202410 Paź przez Zephyr
Opublikowano 10 Października 202410 Paź Autor 1 godzinę temu, Zephyr napisał(a): Musisz wkleić folder ymir work na dysk D, wtedy modele nie będą białe. Będą to prawdopodobnie zbroje o nazwie emperor.gr2 lub emperor2.gra Ziomek, nie wiem jak dziękować. Ale niestety dam znac za 2 dni ponieważ delegacja i nie mam możliwości sprawdzenia
Witam.
Czy posiada ktoś może zbroje przedstawione na filmie?