Opublikowano 24 Października 20241 r UWAGA: Jeśli po włączeniu światła lustrzanego lub dynamicznego pojawi się czarny ekran, problem rozwiąże zresetowanie ustawień dokonanych na karcie graficznej i ponowne uruchomienie komputera. Jeśli tryb gry jest włączony, wyłącz go również. Zawiera gotowy plik FreeBSD Martysama 5.7 Mysql 8 VS 2022 FreeBSD: Login: root Hasło: dev Navicat/Mysql: Login: root Hasło: password Link: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Edytowane 24 Października 20241 r przez benio101
Opublikowano 25 Października 20241 r nie masz błędu z podłożem jeżeli kamere zjedziesz w dół na max? bo miałem czarny ekran zamiast podłoża a testowałem zenaris a karte mam dobra bo rx 6800 jeśli to jest samo kopiuj wklej z zenaris to nie polecam Edytowane 25 Października 20241 r przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 25 Października 20241 r W dniu 25.10.2024 o 10:49, Kaszalotpospolity napisał(a): nie masz błędu z podłożem jeżeli kamere zjedziesz w dół na max? bo miałem czarny ekran zamiast podłoża a testowałem zenaris a karte mam dobra bo rx 6800 jeśli to jest samo kopiuj wklej z zenaris to nie polecam No to jest zenaris w wersji lite xd
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r tutaj nie działa client i w tej maszynie mamy turecki keymap . A tutaj mamy maszynę od marchewki z poprawionym keymapem oraz client jak to twierdzi @ARK zenaris lite. nie znam się https://drive.google.com/file/d/1o4rRgy0qldl1KuhSCcf6tVuPjEpjWoc5/view?usp=sharing Dane do maszyny: login: root hasło: dev dane do bazy: login: root hasło: marchewa P.S- jakby ktoś chciał może to spolszczyć i dorzucić to powiem pliki by były bardziej przyjemne