Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, 
obserwuje i czytam sobie to i inne fora od jakiegoś czasu. Wreszcie się przywitam wybaczcie, że dopiero teraz.Shuriken_.png.a958a622edeb73ef64a6f99f74ee6d0c.png

Jestem Patryk, średni ze mnie technik czy programista. Dobrze za to sobie radze z zarządzaniem, prawem i ekonomią. Wróciłem na łono metina rok temu po głośnym powrocie jednego z serwerów do "starych dobrych czasów". Trochę się zawiodłem i tworzę coś powiedzmy, że lepszego, sami kiedyś ocenicie. Nie jestem nigdzie znany, raczej zawsze ukrywałem swoje istnienie, teraz trochę to zmienie. 

Piszcie śmiało jeśli mogę Wam jakoś pomóc. Jeśli macie problemy z inflacją na serwerze lub nie wiecie jak zbalansować drop, jestem odpowiedni do tego typu zagadnień.
Staram się poznawać nowe osoby i wejść w ten rynek.

https://sharegon.pl/topic/1212-rage/