Opublikowano 3 Listopada 20243 Lis Hej, jak w tytule. Chciałem dla siebie i znajomków serwer w starych klimatach i jak patrzyłem to te paczki mi właśnie te moje czasy przypominają. Jeżeli ktoś ma dostęp do plików bądź ma jakiś działający link, to bardzo proszę o podzielenie się nim. edit: Również może być jakaś podobna paczka, zależy mi na starym vibe Metka, głównie tymi broniami z tamtych paczek Pozdro 🙂 Edytowane 3 Listopada 20243 Lis przez MrDMGie
Opublikowano 5 Listopada 20245 Lis Łapcie! Rykox V2 https://drive.google.com/file/d/0B5FNaXN1wGKpVC0zTzJXVkJzbU0/view l. root h. krwawamagia do SSH i Mysql Edytowane 9 Listopada 20249 Lis przez patryk12d
Hej, jak w tytule. Chciałem dla siebie i znajomków serwer w starych klimatach i jak patrzyłem to te paczki mi właśnie te moje czasy przypominają.
Jeżeli ktoś ma dostęp do plików bądź ma jakiś działający link, to bardzo proszę o podzielenie się nim.
edit: Również może być jakaś podobna paczka, zależy mi na starym vibe Metka, głównie tymi broniami z tamtych paczek
Pozdro 🙂
Edytowane przez MrDMGie