Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

Z przyjemnością ogłaszam, że poszukujemy ambitnego i doświadczonego technika do współpracy przy zarządzaniu naszym serwerem gry Metin2. Naszym celem jest stworzenie przyjaznej i stabilnej przestrzeni dla graczy, a do tego potrzebujemy kogoś, kto podziela naszą pasję i ma odpowiednie umiejętności.

Zakres obowiązków:

1. Zarządzanie Serwerem:

• Konfiguracja i optymalizacja serwera, aby zapewnić wysoką wydajność oraz płynność rozgrywki.
    • Monitorowanie wydajności i użycia zasobów, a także podejmowanie działań optymalizacyjnych w razie potrzeby.
  2. Administrowanie:

• Zarządzanie bazami danych oraz konfiguracja i utrzymanie systemów serwerowych.
    • Przeprowadzanie regularnych aktualizacji oprogramowania oraz zabezpieczeń.
  3. Wsparcie Techniczne:

• Rozwiązywanie problemów zgłaszanych przez graczy oraz zapewnianie szybkiego wsparcia technicznego.
    • Tworzenie dokumentacji technicznej oraz instrukcji obsługi dla użytkowników.
  4. Zabezpieczenia:

• Implementacja i monitorowanie zabezpieczeń serwera, aby chronić go przed nieautoryzowanym dostępem oraz atakami DDoS.
    • Regularne audyty bezpieczeństwa i aktualizacje systemów zabezpieczeń.

Wymagania:

• Doświadczenie w zarządzaniu serwerami gier, preferowane w Metin2.
  • Znajomość technologii serwerowych (Linux, MySQL, PHP).
  • Umiejętność szybkiego Diagnozowania i rozwiązywania problemów.
  • Dobre umiejętności komunikacyjne oraz zdolność do pracy w zespole.
  • Pasja do gier MMORPG i chęć tworzenia lepszego doświadczenia dla graczy.

Oferujemy:

• Możliwość pracy w kreatywnym zespole pasjonatów gier.
  • Elastyczne godziny pracy oraz możliwość zdalnego świadczenia usług.
  • Competitive wynagrodzenie, adekwatne do umiejętności i doświadczenia.
  • Jeśli jesteś osobą, która spełnia powyższe wymagania i chce dołączyć do naszego zespołu, prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres [Twój e-mail] do [data].

Z niecierpliwością czekamy na Twoje zgłoszenie!

KONTAKT :

Discord anonn._

e-mail: [email protected] 

WhatsApp - +41 79 134 81 62 | Szwajcaria

• Haha 1
  • Haha 1
8 godzin temu, anonn23123 napisał(a):

Z przyjemnością ogłaszam, że poszukujemy ambitnego i doświadczonego technika do współpracy przy zarządzaniu naszym serwerem gry Metin2. Naszym celem jest stworzenie przyjaznej i stabilnej przestrzeni dla graczy, a do tego potrzebujemy kogoś, kto podziela naszą pasję i ma odpowiednie umiejętności.

Zakres obowiązków:

1. Zarządzanie Serwerem:

• Konfiguracja i optymalizacja serwera, aby zapewnić wysoką wydajność oraz płynność rozgrywki.
    • Monitorowanie wydajności i użycia zasobów, a także podejmowanie działań optymalizacyjnych w razie potrzeby.
  2. Administrowanie:

• Zarządzanie bazami danych oraz konfiguracja i utrzymanie systemów serwerowych.
    • Przeprowadzanie regularnych aktualizacji oprogramowania oraz zabezpieczeń.
  3. Wsparcie Techniczne:

• Rozwiązywanie problemów zgłaszanych przez graczy oraz zapewnianie szybkiego wsparcia technicznego.
    • Tworzenie dokumentacji technicznej oraz instrukcji obsługi dla użytkowników.
  4. Zabezpieczenia:

• Implementacja i monitorowanie zabezpieczeń serwera, aby chronić go przed nieautoryzowanym dostępem oraz atakami DDoS.
    • Regularne audyty bezpieczeństwa i aktualizacje systemów zabezpieczeń.

Wymagania:

• Doświadczenie w zarządzaniu serwerami gier, preferowane w Metin2.
  • Znajomość technologii serwerowych (Linux, MySQL, PHP).
  • Umiejętność szybkiego Diagnozowania i rozwiązywania problemów.
  • Dobre umiejętności komunikacyjne oraz zdolność do pracy w zespole.
  • Pasja do gier MMORPG i chęć tworzenia lepszego doświadczenia dla graczy.

Oferujemy:

• Możliwość pracy w kreatywnym zespole pasjonatów gier.
  • Elastyczne godziny pracy oraz możliwość zdalnego świadczenia usług.
  • Competitive wynagrodzenie, adekwatne do umiejętności i doświadczenia.
  • Jeśli jesteś osobą, która spełnia powyższe wymagania i chce dołączyć do naszego zespołu, prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres [Twój e-mail] do [data].

Z niecierpliwością czekamy na Twoje zgłoszenie!

KONTAKT :

Discord anonn._

e-mail: [email protected] 

WhatsApp - +41 79 134 81 62 | Szwajcaria

A owocowe czwartki są ? 

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Lubię 1
  • Haha 1
6 godzin temu, anonn23123 napisał(a):

@Shar506 Nie kwalifikujesz się to po co bić piane?;)

Jakby były owocowe czwartki to pokusiłbym się o wysłanie CV. Zachęciło mnie to competitive wynagrodzenie. Według badań średnie zarobki programisty c++ to 11.000-13.000 zł netto miesięcznie. Rozumiem że potencjalny zainteresowany na takie wynagrodzenia może liczyć pracując 6-7 godzin od poniedziałku do piątku przy twoim serwerze? 

9 minut temu, Thorek napisał(a):

Nie polecam, koleś uciekł z ohapu i jest oszustem

Jak to?

ostatnio jakiś dziwny wysryw jest takich gowno ofert 

Edytowane przez Shar506
Yep
28 minut temu, Shar506 napisał(a):

Jak to?

ostatnio jakiś dziwny wysryw jest takich gowno ofert 

Coś tam chciał żebym mu zreperował bazę i odpalił pliki, jak to zrobiłem to zaczął się rzucać że "czemu fryzur się nie da zakładać" (mimo, że umówiliśmy się na samo wejście do gry. Napisałem, że jak zapłaci za to co już zrobiłem to mu to poprawię (nieodpłatnie), bo była to pewnie kwestia wymiany klienta, ale kolega przestał się odzywać).

Mi to z życia nie ujęło, tylko przestrzegam przed takim kurestwem

24 minuty temu, Thorek napisał(a):

Coś tam chciał żebym mu zreperował bazę i odpalił pliki, jak to zrobiłem to zaczął się rzucać że "czemu fryzur się nie da zakładać" (mimo, że umówiliśmy się na samo wejście do gry. Napisałem, że jak zapłaci za to co już zrobiłem to mu to poprawię (nieodpłatnie), bo była to pewnie kwestia wymiany klienta, ale kolega przestał się odzywać).

Mi to z życia nie ujęło, tylko przestrzegam przed takim kurestwem

Nie polecam również mi nie zapłacił