Skocz do zawartości
Opublikowano
  • Programista

Zabrałem się za przepisywanie mojego starego systemu zapisu pozycji. Przy okazji wprowadziłem do niego kilka nowych wygodnych funkcji takich jak:
> Szybkie zapisywanie pozycji przy użyciu skrótu klawiszowego (CTRL + S)
> Przechodzenie scrollem na myszce między zakładkami

> Wyświetlanie zapisanej pozycji na minimapie

Chętnie poznam Wasze opinie i propozycje co dodatkowo mogę wprowadzić do zapisu pozycji 🙂

Pozdrawiam cieplutko

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, mostrzymorda napisał(a):

Nie wiem co miał na myśli autor posta robiąc tak nic nie wnoszacy temat na to forum.

Czyli to forum to ma być takie typowe wysypisko smieci pod darmozjadów?
To juz sie normalnie zapytac o opinie nie mozna XD?

10 minut temu, mostrzymorda napisał(a):

Chętnie poznasz nasze opinie więc mi się nie podoba wygląd tego i mam nadzieje że nie wywala chaneli przy okazji

Bedzie tak wywalac ze przy odpalaniu innemu serwerowi tez wywali 😛

Opublikowano
47 minut temu, mostrzymorda napisał(a):

Nie wiem co miał na myśli autor posta robiąc tak nic nie wnoszacy temat na to forum.

Chętnie poznasz nasze opinie więc mi się nie podoba wygląd tego i mam nadzieje że nie wywala chaneli przy okazji

Myślę, że na myśli miał to, co napisał pod filmikiem:
"Chętnie poznam Wasze opinie i propozycje co dodatkowo mogę wprowadzić do zapisu pozycji "

Nie rozumiem Twojego oburzenia.

Opublikowano

Wygląda estetycznie, plus za zmianę stron poprzez scroll. Przychodzi mi do głowy jeszcze jedno ulepszenie... Co powiesz na możliwość określenia nazwy dla strony? Gracz mógłby wtedy odpowiednio je segregować np. metiny, bossy, lokacja x, lokacja y? Co prawda masz możliwość określenia nazwy przy zapisie, ale taki dodatkowy podział myślę, że na plus. 

Opublikowano
  • Autor
  • Programista
37 minut temu, Sevence napisał(a):

Wygląda estetycznie, plus za zmianę stron poprzez scroll. Przychodzi mi do głowy jeszcze jedno ulepszenie... Co powiesz na możliwość określenia nazwy dla strony? Gracz mógłby wtedy odpowiednio je segregować np. metiny, bossy, lokacja x, lokacja y? Co prawda masz możliwość określenia nazwy przy zapisie, ale taki dodatkowy podział myślę, że na plus. 

Zabawy trochę z nazwami stron by było i pewnie mało kto by to docenił

Opublikowano
17 godzin temu, Sevence napisał(a):

Nikt w sumie nie zwróci uwagi na segregacje stron, tp gracze zostawiają do npc/kwiatków niż metinów/bossów bo obecnie od tego "śledzenie instancji bossów/metinów" przy starszym typie bez tego systemu to dalej mają opcje zapisu "boss m2" czy po swojemu.

Osobiście dodałbym opcje ukrycia wyświetlania mapy. Każda postać/konto ma ten sam zapis czy są oddzielone?

Edytowane przez ExoCarossa

Opublikowano
  • Autor
  • Programista
16 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Nikt w sumie nie zwróci uwagi na segregacje stron, tp gracze zostawiają do npc/kwiatków niż metinów/bossów bo obecnie od tego "śledzenie instancji bossów/metinów" przy starszym typie bez tego systemu to dalej mają opcje zapisu "boss m2" czy po swojemu.

Osobiście dodałbym opcje ukrycia wyświetlania mapy. Każda postać/konto ma ten sam zapis czy są oddzielone?

Zapisane pozycje przechowywane są w bazie indywidualnie dla każdej postaci