Opublikowano 17 Listopada 20241 r Cześć, tak to wygląda w grze: Autorem jest : blackdragonx61 W pierwszej kolejności trzeba 2 nowe funkcje bez których system nie zadziała. Dalsza część systemu znajduje się w załączniku. 1. ➡️ W EterPythonLib/PythonWindowManagerModule.cpp nad void initwndMgr() dodaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➡️ W void initwndMgr() nad: ➕Dodaj: 2. ➡️ W EterPythonLib/PythonSlotWindow.h znajdź: ➕I dodaj poniżej: ➡️ Następnie znajdź: ➕I dodaj poniżej: 3. ➡️ W EterPythonLib/PythonSlotWindow.cpp znajdź: ➕I dodaj powyżej: ➡️ W void CSlotWindow::OnRender() znajdź warunek: ♻️ I zamień całość na: ➡️ Pod: ➕Dodaj: 4. ➡️ W EterPythonLib/PythonGraphic.h znajdź: ♻️ I zamień na: 5. ➡️ W EterPythonLib/PythonGraphic.cpp znajdź: ♻️ I zamień na: ❌ Następnie zakomentuj lub usuń tę linie: ➡️ Znajdź: ➕Dodaj powyżej tę funkcje: 6. ➕W root/ui.py w klasie class SlotWindow(Window): dodaj: To wszystko z wymaganych dodatków, w załączniku udostępniam dalszą część część systemu, która pozwoli uzyskać taki efekt jak na gifie.
Opublikowano 17 Listopada 20241 r To jest z poprawką? coś mi świta że ten dodatek miał problem, chyba po śmierci
Opublikowano 17 Listopada 20241 r Autor W dniu 17.11.2024 o 10:55, ExoCarossa napisał(a): To jest z poprawką? coś mi świta że ten dodatek miał problem, chyba po śmierci Co konkretnie się działo? Na ten moment nie zauważyłem błędów
Opublikowano 26 Grudnia 20241 r Wszystko działa super, a z ciekawości wiesz jak zmienić czcionkę w tym odliczaniu żeby było tak grube jak u Ciebie ? d04cddf8aa7eafbcad0f3eb2d6e6c052.mp4Niedostępne
Opublikowano 27 Grudnia 20241 r Autor W dniu 26.12.2024 o 22:01, Bamboo napisał(a): Wszystko działa super, a z ciekawości wiesz jak zmienić czcionkę w tym odliczaniu żeby było tak grube jak u Ciebie ? 🔐 Ukryta Treść 🔐 🔑 Nie zapomnij zostawić reakcji, aby podziękować autorowi za jego pracę! 👍 💖 W ten sposób okazujemy wsparcie i doceniamy wkład każdego członka naszej społeczności. 🌸✨ Musisz dodać ten dodatek (komentarz użytkownika Mali): https://metin2.dev/topic/19831-bold-texts-are-reversed/?do=findComment&comment=145354