Skocz do zawartości
Opublikowano

delate

Edytowane przez Merhaba

Featured Replies

Opublikowano

Fajna sprawa ale ja bym się wstrzymał z wypisywaniem błędów/bugow czy późniejszej sprzedaży przez fakt takich ludzi jak florek, grzyb, canzasa czy bosman albo inny odmienić 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, VASTO napisał(a):

Fajna sprawa ale ja bym się wstrzymał z wypisywaniem błędów/bugow czy późniejszej sprzedaży przez fakt takich ludzi jak florek, grzyb, canzasa czy bosman albo inny odmienić 

Jest zamysł taki, że i tak to w poście tu będzie więc nieuniknione, że predzej czy pozniej takie osoby beda to sprzedawać (p.s. na forum grzyba juz ktos sella)

Opublikowano
  • Autor

aktualizacja: aktualnie pliki działają bez zarzutów, więc zachęcam dalej do pobierania i świetnej zabawy.

Opublikowano

Pomysł w sumie ciekawy na to jak przetestować pliki i by wspólnie je poprawiać. 
Moim zdaniem powinieneś postawić prostą rejestrację aby każdy mógł sobie konto stworzyć i może po krotce opisać co za pliki, jaki dokładnie jest twój cel itp.

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, Tuike napisał(a):

Pomysł w sumie ciekawy na to jak przetestować pliki i by wspólnie je poprawiać. 
Moim zdaniem powinieneś postawić prostą rejestrację aby każdy mógł sobie konto stworzyć i może po krotce opisać co za pliki, jaki dokładnie jest twój cel itp.

Jest i tak zbyt małe zaangażowanie, ludzie chcą wszystko na gotowo nie przykładając palca ;/
Raczej myślę, że jak dodam nazwe serwera to kto jest zainteresowany to bedzie wiedzial co to za serwer. 
Jak będzie zainteresowanie to dodam rejestracje bezpośrednio w cliencie. (aktualnie wchodzą na serwer turki/czechy)

Opublikowano
18 minut temu, Merhaba napisał(a):

Jest i tak zbyt małe zaangażowanie, ludzie chcą wszystko na gotowo nie przykładając palca ;/
Raczej myślę, że jak dodam nazwe serwera to kto jest zainteresowany to bedzie wiedzial co to za serwer. 
Jak będzie zainteresowanie to dodam rejestracje bezpośrednio w cliencie. (aktualnie wchodzą na serwer turki/czechy)

Niestety tak to najczęściej bywa.  Jakbyś powiedział, że to płatna closed beta najlepszego serwera to byś się nie mógł odgonić 😆

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

f5

• Merhaba zmienił(a) tytuł na esc