Opublikowano 17 Listopada 202417 Lis Fajna sprawa ale ja bym się wstrzymał z wypisywaniem błędów/bugow czy późniejszej sprzedaży przez fakt takich ludzi jak florek, grzyb, canzasa czy bosman albo inny odmienić
Opublikowano 17 Listopada 202417 Lis Autor 8 minut temu, VASTO napisał(a): Fajna sprawa ale ja bym się wstrzymał z wypisywaniem błędów/bugow czy późniejszej sprzedaży przez fakt takich ludzi jak florek, grzyb, canzasa czy bosman albo inny odmienić Jest zamysł taki, że i tak to w poście tu będzie więc nieuniknione, że predzej czy pozniej takie osoby beda to sprzedawać (p.s. na forum grzyba juz ktos sella)
Opublikowano 20 Listopada 202420 Lis Autor aktualizacja: aktualnie pliki działają bez zarzutów, więc zachęcam dalej do pobierania i świetnej zabawy.
Opublikowano 27 Listopada 202427 Lis Pomysł w sumie ciekawy na to jak przetestować pliki i by wspólnie je poprawiać. Moim zdaniem powinieneś postawić prostą rejestrację aby każdy mógł sobie konto stworzyć i może po krotce opisać co za pliki, jaki dokładnie jest twój cel itp.
Opublikowano 27 Listopada 202427 Lis Autor 31 minut temu, Tuike napisał(a): Pomysł w sumie ciekawy na to jak przetestować pliki i by wspólnie je poprawiać. Moim zdaniem powinieneś postawić prostą rejestrację aby każdy mógł sobie konto stworzyć i może po krotce opisać co za pliki, jaki dokładnie jest twój cel itp. Jest i tak zbyt małe zaangażowanie, ludzie chcą wszystko na gotowo nie przykładając palca ;/ Raczej myślę, że jak dodam nazwe serwera to kto jest zainteresowany to bedzie wiedzial co to za serwer. Jak będzie zainteresowanie to dodam rejestracje bezpośrednio w cliencie. (aktualnie wchodzą na serwer turki/czechy)
Opublikowano 27 Listopada 202427 Lis 18 minut temu, Merhaba napisał(a): Jest i tak zbyt małe zaangażowanie, ludzie chcą wszystko na gotowo nie przykładając palca ;/ Raczej myślę, że jak dodam nazwe serwera to kto jest zainteresowany to bedzie wiedzial co to za serwer. Jak będzie zainteresowanie to dodam rejestracje bezpośrednio w cliencie. (aktualnie wchodzą na serwer turki/czechy) Niestety tak to najczęściej bywa. Jakbyś powiedział, że to płatna closed beta najlepszego serwera to byś się nie mógł odgonić 😆
delate
Edytowane przez Merhaba