Braliście może udział w takich rzeczach jak: https://skvot.pl/course/421-produkcja-gier ?
Otrzymałem od nich taką informację i zastanawiam się czy coś takiego jest warte swoich pieniędzy:
Cytat
Cześć Patryk!
Zgodnie z rozmową, podsyłam więcej szczegółów o szkoleniu Game Production.
Polecam też wejść na naszą stronę internetową, gdzie jest więcej szczegółów :)
Wykładowca:
Stanislav Mishchenko - Senior Producer, 11 bit studios
Jako Senior Producent w 11 bit studios pracuje nad projektami o nazwie kodowej „Project 8” oraz „The Alters”.
Zdobywał doświadczenie w Lionbridge podczas tworzenia silnika Amazon Lumberyard.
W czasie prac nad projektem Outriders w studiu People Can Fly pełnił kluczowe funkcje takie jak: Lead Code DevQA oraz Technical Producent.
Jest współorganizatorem Unreal Engine Meetup w Warszawie. Jako speaker dzieli się wiedzą na temat praktyk Agile w gamedevie oraz efektywnego zarządzania zespołem.
Zaczynamy: 09.12.2024 | Kończymy: 24.02.2025
Harmonogram: 18 zajęć, dwa razy w tygodniu – poniedziałek i czwartek - 18:30 - 20:30
Plan kursu: wykłady online + zadania domowe + feedback do zadań + materiały dodatkowe + discord
Czas na wykonanie zadań domowych: jeden tydzień.
Po ukończeniu: Dyplom oraz certyfikat
Cena regularna: 7000 zł brutto
Cena przedsprzedażowa do 20.11: 5500 zł brutto
Więcej szczegółów:
Szczegółowy program zajęć
Na kursie:
Poznasz kompleksowy proces produkcji gier wideo, co pozwoli Ci skutecznie zarządzać wszystkimi etapami od koncepcji po dystrybucję.
Zdobędziesz umiejętności niezbędne do pracy jako producent gier, w tym zarządzania zespołem, harmonogramem i budżetem, co pomoże Ci w osiągnięciu efektywności i jakości produkcji.
Nauczysz się stosować różne metodyki zarządzania projektami, takie jak Agile, Waterfall, czy Scrum, co umożliwi Ci dostosowanie podejścia do specyfiki każdego projektu.
Dowiesz się, jak tworzyć dokumentację projektową, taką jak Game Design Document (GDD) i Technical Design Document (TDD), co jest kluczowe dla efektywnej komunikacji i realizacji projektu.
Rozwiniesz umiejętności w zakresie analizy rynku i strategii marketingowej, co pozwoli Ci lepiej pozycjonować gry i zwiększać ich szanse na sukces komercyjny.
Nauczysz się zarządzać ryzykiem w projektach gier, co umożliwi Ci szybkie reagowanie na zmiany i minimalizowanie potencjalnych problemów.
Zdobędziesz wiedzę na temat zarządzania jakością i procesów QA, co zapewni wysoką jakość finalnego produktu.
Poznasz techniki budżetowania i zarządzania finansami w produkcji gier, co pozwoli Ci na skuteczne zarządzanie kosztami i pozyskiwanie finansowania.
Przygotujesz się do wyzwań związanych z postprodukcją i dystrybucją gier, co pomoże Ci w efektywnym wprowadzaniu gier na rynek.
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, pozostaję do dyspozycji.
Witam, mam krótkie pytanie.
Braliście może udział w takich rzeczach jak: https://skvot.pl/course/421-produkcja-gier ?
Otrzymałem od nich taką informację i zastanawiam się czy coś takiego jest warte swoich pieniędzy: