Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

Efekt Loga twojego serwera, które możesz umieścić na swojej wybranej mapie

Ścieżka > ymir work > effect > logo_servera

qGAeeTE.png - Na te czarne tło, dodajecie swoje logo w programie graficznym.

Przykład:

Xdbw6pk.png

Przykład umieszczenia na mapach:

🔐 Ukryta Treść 🔐

• Lubię 5
  • Serce 1
  • Lubię 5
  • Serce 1
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/

22 godziny temu, Zephyr napisał(a):

Fajna ta mapa PVP, sam ją robiłeś?

dzięki, ta coś mieszałem z nią

39 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Teraz jak to działa że Arezzo zakrywało logo zamiast je zdjąć - o ile się da?

arezzo zamówiło sobie logo u grafika i po prostu przykrywało logo plechita (zdjąć sie je da, ale koszt większy cała filozofia, nie chcieli inwestować tyle w zdejmowanie loga, więc stworzyli jedno swoje i przykrywali loga innych serwerów swoim aby wyszło taniej(?)

• Lubię 1
  • Lubię 1
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9618

4 godziny temu, Hydro napisał(a):

dzięki, ta coś mieszałem z nią

arezzo zamówiło sobie logo u grafika i po prostu przykrywało logo plechita (zdjąć sie je da, ale koszt większy cała filozofia, nie chcieli inwestować tyle w zdejmowanie loga, więc stworzyli jedno swoje i przykrywali loga innych serwerów swoim aby wyszło taniej(?)

image.png.b093ea97b62e1abbae81432b89f08eb8.png

Gdzieś ją już widziałem, od Ciebie odkupili? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9623

34 minuty temu, Zephyr napisał(a):

image.png.b093ea97b62e1abbae81432b89f08eb8.png

Gdzieś ją już widziałem, od Ciebie odkupili? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No to super że gdzieś ją widziałeś, nie napisałem Ci ze mapa jest mojego autorstwa w 100% tylko ze coś z nią mieszałem, bo edytowałem ją pod siebie i poprawiałem kolizję, dodawałem parę obiektów wokół, inne niebo jego natężenie, mgła etc.

Zresztą temat tego nie dotyczy tylko przykładu umieszczenia loga, które jest w temacie.

A jak juz chcesz zobaczyć moją twórczość, to rzucę Ci pare filmów nizej

I zgaduje ze je tez magicznie widziałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Serce 1
  • Serce 1
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9625

2 minuty temu, Hydro napisał(a):

No to super że gdzieś ją widziałeś, nie napisałem Ci ze mapa jest mojego autorstwa w 100% tylko ze coś z nią mieszałem, bo edytowałem ją pod siebie i poprawiałem kolizję, dodawałem parę obiektów wokół, inne niebo jego natężenie, mgła etc.

Zresztą temat tego nie dotyczy tylko przykładu umieszczenia loga, które jest w temacie.

A jak juz chcesz zobaczyć moją twórczość, to rzucę Ci pare filmów nizej

I zgaduje ze je tez magicznie widziałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No ja nie wiem jakie jest Twoje rozumowanie, ale jeśli mi ktoś odpisuje na zdanie "Fajna mapa, sam robiłeś?" w stylu "Dzięki, ta coś mieszałem" to chyba jednoznaczne XD
Nie napisałeś wprost, że nie jest Twoja i gdybym jej tu nie pokazał dalej byś tego nie przyznał jednoznacznie 😛

No i faktycznie naprodukowałeś się zmieniając environment, można to teraz przypisać jako dołożenie cegiełki do jej produkcji 😜
Zaleciałeś trochę hipokryzją teraz, bo wytykasz Arezzo (nie bronię ich, bo to największe gówno tego roku), że zakrywają swoim logiem inne loga, a sam chciałeś podpisać cudzą mape jako swoją.

https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9627

2 minuty temu, Zephyr napisał(a):

No ja nie wiem jakie jest Twoje rozumowanie, ale jeśli mi ktoś odpisuje na zdanie "Fajna mapa, sam robiłeś?" w stylu "Dzięki, ta coś mieszałem" to chyba jednoznaczne XD
Nie napisałeś wprost, że nie jest Twoja i gdybym jej tu nie pokazał dalej byś tego nie przyznał jednoznacznie 😛

No i faktycznie naprodukowałeś się zmieniając environment, można to teraz przypisać jako dołożenie cegiełki do jej produkcji 😜
Zaleciałeś trochę hipokryzją teraz, bo wytykasz Arezzo (nie bronię ich, bo to największe gówno tego roku), że zakrywają swoim logiem inne loga, a sam chciałeś podpisać cudzą mape jako swoją.

Jakim musisz być smutnym człowiekiem, że znasz odpowiedź na pytanie, to i tak je zadajesz? XD (bo chyba o to Ci chodziło. No dzięki, ta coś mieszałem, bo pamiętam że ją edytowałem.
Z drugiej strony czemu miałbym się komukolwiek tłumaczyć i pisać w prost, tym bardziej Tobie, osobie mi totalnie nieznanej, O to jest moje, to tez, a to nie, a tamten most mój, a tu moja tekstura inna, a tu to moje, a tu inne.
Ja wytykam arezzo?XD  to ze wrzuciłem tu klienta arezzo to znaczy ze cokolwiek im wytykam? XD

Po pierwsze drogi kolego, to każdy model, każda mapa, tworzona przez ów grafików takich jak plechito, ridack, horus czy ktokolwiek inny, np. mehok ich modele nie są objęte ŻADNYMI prawami autorskimi, dlaczego? Bo są to modele exportowane do metina i zapierdalane z innych gier 🙂 Plechito kradnie modele z gry Cabal = exportuje je pod metin2, i myślisz że dzięki temu ma jakiekolwiek prawa autorskie do swoich map, nawet tych na które nakłada loga? Nie, nie ma Więc możesz korzystać z nich dowoli, jak Ci się podoba, niezaleznie od tego czy ma logo czegoś, czy czegoś innego, pokaz mi w którym momencie wytykam hipokryzję odnośnie arezzo tu wyzej w temacie? Wyjaśniłem koledze ich zabieg, po prostu co zrobili XD. (wyjaśniłem..)

Gdybym chciał podpisać cudzą mapę swoją, to byś raczej miał podpis mojego nicku, a nie logo serwera = logo serwera wstawiasz głownie po to, abyś ktoś inny Ci jej nie brał = przynajmniej takowy jest sens stawiania logo w mapach, a nie taki jak Ty myślisz zeby je podpisywać jako "swoje" i tego ten temat w zasadzie dotyczy, ze jak juz ktoś chce Ci coś podwędzić z klienta = to niech usuwa sobie loga lub przykrywa (jak to w przypadku arezzo).

dalej czekam na przykład tej hipokryzji, bo totalnie nie rozumiem, Z tego co pamiętam arrezo miało głównie loga ervelii = gdzie sama ervelia tez ma sporo rzeczy z innych klientów, chociazby z gladora bądź kevry, bo tak jak Ci napisałem te modele nie są objęte żadnymi prawami autorskimi, a ich ruch sam w sobie mógł być dobry (nie ze ich bronię), po prostu dzięki temu mogli przeznaczyć więcej na reklamę, co nie zmienia faktu ze lepiej by im to wyszło gdyby loga usuneli całkiem, niz zakrywali je swoim.

• Haha 1
  • Haha 1
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9628

• Programista
14 minut temu, Jacek93 napisał(a):

@Hydrokolego serdeczny kiedy skończysz przypisywać sobie autorstwo do nie swojej pracy?

Nigdzie nie napisał, że to jego praca. Zapraszam do podstawówki nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Zauważyłem, że jakieś 90% społeczności metina ma z tym problem.

PS.

Skończcie się przypierdalać do edycji mapek, bo nawet Elon Musk tworząc teslę nie postawił jej na swojej płycie podłogowej tylko użył płyty mercedesa i też podpisuje jako swoją.

Edytowane przez KoYGeR
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9654

1 godzinę temu, KoYGeR napisał(a):

Nigdzie nie napisał, że to jego praca. Zapraszam do podstawówki nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Zauważyłem, że jakieś 90% społeczności metina ma z tym problem.

PS.

Skończcie się przypierdalać do edycji mapek, bo nawet Elon Musk tworząc teslę nie postawił jej na swojej płycie podłogowej tylko użył płyty mercedesa i też podpisuje jako swoją.

image.png.8252271679b400a256391ce1690c4a57.png

fajna ta mapa PVP - dzięki

sam ją robiłeś? - ta coś mieszałem z nią

Jeżeli to nie jego mapa to nie powinno to wyglądać tak?

sam ją robiłeś? - NIE coś mieszałem z nią

Edytowane przez ExoCarossa
https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9655

• Programista
34 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

image.png.8252271679b400a256391ce1690c4a57.png

sam ją robiłeś? - ta coś mieszałem z nią

Jeżeli to nie jego mapa to nie powinno to wyglądać tak?

sam ją robiłeś? - NIE coś mieszałem z nią

MIESZAŁEM != ROBIŁEM OD ZERA

https://sharegon.pl/topic/1313-twoje-indywidualne-logo-na-map%C4%99/#findComment-9656