Opublikowano 29 Listopada 202429 Lis Witam. Na sprzedaż oferuję pliki serwerowe serwera Arezzo. W skład zestawu wchodzi: source - Server source - Bin Client Packer Questy oraz inne niezbędne rzeczy. Zapraszam do składania ofert oraz kontaktu w wiadomości prywatnej / discord. Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie odpowiem na pytania. Discord: craz213 Edytowane 29 Listopada 202429 Lis przez novaforge
Opublikowano 6 Grudnia 20246 Gru W dniu 4.12.2024 o 13:13, ImKoksu napisał(a): Ty kurwo chyba jesteś z neta xdd jebany randomie xd przeciez ty rok temu pisales pod poradnikami thx zeby zobaczyc kod sprzed 50 lat XD
Opublikowano 6 Grudnia 20246 Gru 59 minut temu, Dex666 napisał(a): przeciez ty rok temu pisales pod poradnikami thx zeby zobaczyc kod sprzed 50 lat XD No i co że pisałem, a to co nie można zobaczyć sobie kodu?
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru Autor W dniu 4.12.2024 o 20:20, Sevence napisał(a): Oni tam mieli wszystkie krytyczne błędy jakie sobie możesz wyobrazić, chyba ktoś kto przespał ostatni miesiąc mógłbym chcieć to kupić - żadnej wartości. bledy ze sklepami byly tylko z tego co wiem, czemu wartosci nie maja? wiekszosc systemow jest kupionych, wiec jak ktos chce kupic zeby se powyciagac to spoko opcja, jako podstawke odradzam. same systemy jakbys mial osobno kupowac to z 4x drozej wyjdzie Edytowane 11 Grudnia 202411 Gru przez novaforge
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru Tylko że sklepami?? To słyszałem co innego, ale może masz rację, nie wiem.
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru @novaforgewszystkie systemy którę pokazałeś sa dostepne za free wystarczy poszukać więc nie widzę sensu w kupowaniu czegoś co jest darmowo dostępne + nie napisałeś nawet na jakim source to bazuje zapewne martysamie
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru Autor 4 godziny temu, Eclipse Shade napisał(a): @novaforgewszystkie systemy którę pokazałeś sa dostepne za free wystarczy poszukać więc nie widzę sensu w kupowaniu czegoś co jest darmowo dostępne + nie napisałeś nawet na jakim source to bazuje zapewne martysamie no połowa z nich jest dostępna, ale z bugami i błędami, martysama nie wiem jaka wersja
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru 1 godzinę temu, novaforge napisał(a): no połowa z nich jest dostępna, ale z bugami i błędami, martysama nie wiem jaka wersja Czekaj, czy tym właśnie twierdzisz że systemy na Arezzo były bez błędów? 🙃
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru W dniu 6.12.2024 o 04:51, Dex666 napisał(a): przeciez ty rok temu pisales pod poradnikami thx zeby zobaczyc kod sprzed 50 lat XD Sam często i gęsto sobie patrzę w kod co kto udostępnia i to żaden wstyd moim zdaniem.
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru jako że ktoś już na jednej z pewnych grup i tak dał link do plików, a żeby kolega na czyjejś pracy nie zarabiał macie tu link https://drive.google.com/file/d/1Xv5h0OiEN0iwfvkkxoh7kax2aszXxDyS/view?fbclid=IwY2xjawHMAPFleHRuA2FlbQIxMAABHbN7CYcvAMBNa35C0UWet7z-0FCXzeahsX1uUaSAm75Gh4zFds8pQKKxTQ_aem_j6q-skGQSEmexzKLSTvs6Q
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 14 minut temu, Bamboo napisał(a): jako że ktoś już na jednej z pewnych grup i tak dał link do plików, a żeby kolega na czyjejś pracy nie zarabiał macie tu link https://drive.google.com/file/d/1Xv5h0OiEN0iwfvkkxoh7kax2aszXxDyS/view?fbclid=IwY2xjawHMAPFleHRuA2FlbQIxMAABHbN7CYcvAMBNa35C0UWet7z-0FCXzeahsX1uUaSAm75Gh4zFds8pQKKxTQ_aem_j6q-skGQSEmexzKLSTvs6Q Mikołaj zawitał o wiele szybciej 😄 W paczce nie ma clienta to można użyć z tego tematu Spoiler Masz może sf całe? questy, drop, mapy, respy itp. itd? Edytowane 15 Grudnia 202415 Gru przez ExoCarossa
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 8 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Mikołaj zawitał o wiele szybciej 😄 W paczce nie ma clienta to można użyć z tego tematu Pokaż ukrytą zawartość Masz może sf całe? questy, drop, mapy, respy itp. itd? A co chcesz robić rework?xD
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 3 minuty temu, Hydro napisał(a): A co chcesz robić rework?xD Ta, już grzeje maszynke vps za 12e/msc. Nie no tak poważnie to kolekcjonuje takie rarytasy xD
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 15 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Ta, już grzeje maszynke vps za 12e/msc. Nie no tak poważnie to kolekcjonuje takie rarytasy xD mam ale nie udostępnię, jedynie dodawać moge to co już jest na necie wybacz 😛
Opublikowano 18 Grudnia 202418 Gru nvm jak slepota dopada to i ludzie musza pomoc XDDDDD Edytowane 20 Grudnia 202420 Gru przez Dex666
Opublikowano 25 Grudnia 202425 Gru Source jest, klient też to teraz tylko czekać za plikami serwerowymi xD i będzie można sobie offline solo pograć 🙂
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Autor f5, pliki są pełne, zleakowana wersja jest niepełna, dorzucam też instalację ich na twój vps. Edytowane 27 Grudnia 202427 Gru przez novaforge
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 15 minut temu, ImKoksu napisał(a): Jak ktoś chętny to ja mam pełną aktualną wersję 😉 cena?
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 44 minuty temu, ImKoksu napisał(a): Propozycja na pw Twój towar Twoja cena. Wiele osób zapewne chętnie pozna cene.
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 12 minut temu, novaforge napisał(a): za 100zl sprzedam zapraszam pv W takim razie nie pyli się od ciebie brać skoro taki zjazd z cena przez to ze Koxu sprzedaje to XD U niego bardziej jak pewne ze kupujący wszystko dostanie XD Edytowane 27 Grudnia 202427 Gru przez ARK
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Norma, grunt się pod nogami pali to z cena zjedzie nawet do 50zl byle by zarobić xd Naprawdę aktualna sytuacja w metku to jest kabaret w czystej postaci, więcej zjebów i scamerow niż legitnych osób. Tez nie polecam brać od niego plików patrząc co teraz z ceną zrobił xd
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 2 godziny temu, novaforge napisał(a): f5, pliki są pełne, zleakowana wersja jest niepełna, dorzucam też instalację ich na twój vps. 24 minuty temu, novaforge napisał(a): za 100zl sprzedam zapraszam pv Jaką mam pewność że sprzedasz najnowszą PEŁNĄ wersje?
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 48 minut temu, VASTO napisał(a): Norma, grunt się pod nogami pali to z cena zjedzie nawet do 50zl byle by zarobić xd Naprawdę aktualna sytuacja w metku to jest kabaret w czystej postaci, więcej zjebów i scamerow niż legitnych osób. Tez nie polecam brać od niego plików patrząc co teraz z ceną zrobił xd Robią s2 bez buguf która będzie topką metinową xD
Witam. Na sprzedaż oferuję pliki serwerowe serwera Arezzo.
W skład zestawu wchodzi:
oraz inne niezbędne rzeczy.

Zapraszam do składania ofert oraz kontaktu w wiadomości prywatnej / discord.
Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie odpowiem na pytania.
Discord: craz213
Edytowane przez novaforge