Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam. Na sprzedaż oferuję pliki serwerowe serwera Arezzo.

W skład zestawu wchodzi:

• source - Server
  • source - Bin
  • Client
  • Packer
  • Questy

oraz inne niezbędne rzeczy.

Zapraszam do składania ofert oraz kontaktu w wiadomości prywatnej / discord.
Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie odpowiem na pytania.

Discord: craz213

spacer.png
spacer.png

Edytowane przez novaforge

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Robią s2 bez buguf która będzie topką metinową xD

Wywrotka s2 jeeee xdd

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):

Jaką mam pewność że sprzedasz najnowszą PEŁNĄ wersje?

zazartowalem sobie z ta cena 😄 a co do wersji: nie jest najnowsza, pliki sa z 2-3 dni po starcie nigdzie nie napisalem ze sa najnowsze, chcesz najnowsze bierz najnowsze, chcesz pliki sprzed tego jak 20 technikow zaczelo przy nich grzebac i porozwalalo polowe systemow to bierz ode mnie.

co do bledow: po zakupie osoba dostanie dostep do calego repo na githubie, gdzie bede poprawial zaistniale bledy w wolnym czasie,  jest to dla osob ktore nie bardzo ogarniaja, jak ktos ogarnia to sam sobie je poprawi, nie ma ich jakos duzo.

Opublikowano
30 minut temu, novaforge napisał(a):

zazartowalem sobie z ta cena 😄 a co do wersji: nie jest najnowsza, pliki sa z 2-3 dni po starcie nigdzie nie napisalem ze sa najnowsze, chcesz najnowsze bierz najnowsze, chcesz pliki sprzed tego jak 20 technikow zaczelo przy nich grzebac i porozwalalo polowe systemow to bierz ode mnie.

co do bledow: po zakupie osoba dostanie dostep do calego repo na githubie, gdzie bede poprawial zaistniale bledy w wolnym czasie,  jest to dla osob ktore nie bardzo ogarniaja, jak ktos ogarnia to sam sobie je poprawi, nie ma ich jakos duzo.

To jaka cena ciebie interesuje?