Opublikowano 29 Listopada 202429 Lis Witam. Na sprzedaż oferuję pliki serwerowe serwera Arezzo. W skład zestawu wchodzi: source - Server source - Bin Client Packer Questy oraz inne niezbędne rzeczy. Zapraszam do składania ofert oraz kontaktu w wiadomości prywatnej / discord. Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie odpowiem na pytania. Discord: craz213 Edytowane 29 Listopada 202429 Lis przez novaforge
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 8 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Robią s2 bez buguf która będzie topką metinową xD Wywrotka s2 jeeee xdd
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Autor Godzinę temu, ExoCarossa napisał(a): Jaką mam pewność że sprzedasz najnowszą PEŁNĄ wersje? zazartowalem sobie z ta cena 😄 a co do wersji: nie jest najnowsza, pliki sa z 2-3 dni po starcie nigdzie nie napisalem ze sa najnowsze, chcesz najnowsze bierz najnowsze, chcesz pliki sprzed tego jak 20 technikow zaczelo przy nich grzebac i porozwalalo polowe systemow to bierz ode mnie. co do bledow: po zakupie osoba dostanie dostep do calego repo na githubie, gdzie bede poprawial zaistniale bledy w wolnym czasie, jest to dla osob ktore nie bardzo ogarniaja, jak ktos ogarnia to sam sobie je poprawi, nie ma ich jakos duzo.
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 30 minut temu, novaforge napisał(a): zazartowalem sobie z ta cena 😄 a co do wersji: nie jest najnowsza, pliki sa z 2-3 dni po starcie nigdzie nie napisalem ze sa najnowsze, chcesz najnowsze bierz najnowsze, chcesz pliki sprzed tego jak 20 technikow zaczelo przy nich grzebac i porozwalalo polowe systemow to bierz ode mnie. co do bledow: po zakupie osoba dostanie dostep do calego repo na githubie, gdzie bede poprawial zaistniale bledy w wolnym czasie, jest to dla osob ktore nie bardzo ogarniaja, jak ktos ogarnia to sam sobie je poprawi, nie ma ich jakos duzo. To jaka cena ciebie interesuje?
Witam. Na sprzedaż oferuję pliki serwerowe serwera Arezzo.
W skład zestawu wchodzi:
oraz inne niezbędne rzeczy.

Zapraszam do składania ofert oraz kontaktu w wiadomości prywatnej / discord.
Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie odpowiem na pytania.
Discord: craz213
Edytowane przez novaforge