Skocz do zawartości
Opublikowano

channele startuja wszystko ok ale tu jest may problem ze nie startuje :# sysery sa z auth  i channeli z winscp

Zrzut ekranu 2024-11-29 032118.png

syserr 198 B · 5 pobrań syslog 198 B · 6 pobrań

Edytowane przez Draqu
dopisek

Rozwiązane przez mvstyk

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano

ip maszyny dobrze dodałeś do clienta i spakowałeś?

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 29.11.2024 o 22:04, ExoCarossa napisał(a):

ip maszyny dobrze dodałeś do clienta i spakowałeś?

tak wszystko ok tylko z klientem non stop łączy :# tak jakby cos nie ten teges bylo :#a czytalem ze to powszechny problem chyba ze by sie dalo jakos na inny klient to przerzucic :# od terenzo np chuy go wie ;# bialy jestem  temu szukam rozwiazania :#

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 29.11.2024 o 22:07, Draqu napisał(a):

tak wszystko ok tylko z klientem non stop łączy :# tak jakby cos nie ten teges bylo :#a czytalem ze to powszechny problem chyba ze by sie dalo jakos na inny klient to przerzucic :# od terenzo np chuy go wie ;# bialy jestem  temu szukam rozwiazania :#

nawet odpowiem porty wszystko git przekierowane :# mi sie wydaje ze przez to ze moze byc mysql zle spakowane :# bo nie da rade sie tego wypakowac komenda :# przez tar zxvf np :#

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 29.11.2024 o 22:08, Draqu napisał(a):

nawet odpowiem porty wszystko git przekierowane :# mi sie wydaje ze przez to ze moze byc mysql zle spakowane :# bo nie da rade sie tego wypakowac komenda :# przez tar zxvf np :#

ewentualnie przeniesc na terenzo all :#  powyciagac co najwazniejsze bronie  modele  ze starego klienta

Opublikowano

procesy wszystkie stoją?

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 29.11.2024 o 22:22, mrvns napisał(a):

procesy wszystkie stoją?

no własnie :# tak

Opublikowano
  • Autor

to sa stare pliki nie ma tez co sie oszukiwac :#

Opublikowano
  • Rozwiązanie

Analyze: This phase does not handle this header 71 (0x47)(phase: AUTH) tutaj masz podpowiedz 

Opublikowano
  W dniu 30.11.2024 o 01:47, mvstyk napisał(a):

Analyze: This phase does not handle this header 71 (0x47)(phase: AUTH) tutaj masz podpowiedz 

Szukałem właśnie też tego na necie problemu 

• Januszek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.