Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

Czas najwyższy abym i ja się przedstawił.

Witam wszystkich, mam na imię Damian, mam 26 lat i pochodzę z małej wsi w woj. Lubelskim.

Swoją przygodę z Metin2 rozpocząłem wraz ze startem serwera Almanach (S7)

Na codzień zajmuje się pracą na budowie, hobbystycznie programowaniem.

W dalszej przeszłości pracowałem przy kilku serwerach i jeden stawiałem swój, który koniec końców nie wystartował bo drugi technik postanowił wykraść pliki przy końcu, postawić swój serwer i sprzedać pliki 😆

Na koncie posiadam również prowadzenie serwerów Minecraft, CounterStrike 1.6.

Pracowałem również chwilę przy projekcie Fantasy-World (gra mmorpg2d na przeglądarkę) coś jak margonem. 😌

Chętnie pomogę każdemu ile będę w stanie w kwestii Metin2, botów na serwery Discord jak i z samymi serwerami Discord.

Edytowane przez Tuike
https://sharegon.pl/topic/1329-tuike/