Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru Witam, zatrudnię Technika Metin2 do wykonania prywatnego serwera Metin2, który również będzie się nim opiekował. Wszystkie informacje o projekcie udzielę poprzez Discord. Umowa zlecenie. Wynagrodzenie: 10.000zł + % zarobków z serwera + Premia (10.000zł jednorazowo) Start prac: Styczeń / Luty 2025 Discord: qzerini Edytowane 4 Grudnia 20244 Gru przez Qzer
Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru @KoYGeR wczoraj na shoutboxie pisał że Arezzo chce naprawić to może zacznie coś od nowa robić 😂
Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru Programista 54 minuty temu, luki3507 napisał(a): @KoYGeR wczoraj na shoutboxie pisał że Arezzo chce naprawić to może zacznie coś od nowa robić 😂 Widzę, że niektórym pojęcie ironii jest obce. Mam zasadę, że nie robię na "gotowych" czy wyciekniętych plikach. #EDIT: Ludzie od Arezzo pisali do mnie jakieś 3 miesiące przed startem o współpracę jako technik, ale odmówiłem. Edytowane 4 Grudnia 20244 Gru przez KoYGeR
Witam, zatrudnię Technika Metin2 do wykonania prywatnego serwera Metin2, który również będzie się nim opiekował.
Wszystkie informacje o projekcie udzielę poprzez Discord.
Umowa zlecenie.
Wynagrodzenie:
10.000zł + % zarobków z serwera + Premia (10.000zł jednorazowo)
Start prac: Styczeń / Luty 2025
Discord: qzerini
Edytowane przez Qzer