Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru Witam, czy ktoś mi podpowie gdzie w kliencie na plikach Terenzo 2024 znajdę plik odpowiedzialny za panel z zapisem loginu i hasła. W starym poradniku paszki jest to loginwindow ale w tym kliencie musi być gdzie indziej i nie wiem gdzie a chcę zmienic jego położenie w oknie logowania. Bardzo będę wdzięczny za pomoc 🙂 to jest ten panel
Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru 37 minut temu, Largo napisał(a): Witam, czy ktoś mi podpowie gdzie w kliencie na plikach Terenzo 2024 znajdę plik odpowiedzialny za panel z zapisem loginu i hasła. W starym poradniku paszki jest to loginwindow ale w tym kliencie musi być gdzie indziej i nie wiem gdzie a chcę zmienic jego położenie w oknie logowania. Bardzo będę wdzięczny za pomoc 🙂 to jest ten panel To NIE JEST!!!!! Terenzo 2024 tylko Martysama, lepiej rób na poradnikach Paszki i ściągnij Terenzo lub EntryCore i tam się baw, lepiej to działa niż "Terenzo" Grzyba, które jest Martysamą
Opublikowano 4 Grudnia 20244 Gru Rozwiązanie 1. To nie Terenzo tylko MartySama(to kolo Terenzo nawet nie stało) w dodatku wyciek + grzyb to robi wiec tym bardziej lepiej nie siedzieć na tym. Co do tematu to constinfo i intrologin. Edytowane 4 Grudnia 20244 Gru przez ARK