Opublikowano 5 Grudnia 20241 r Cześć, pomyślałem żeby zrobić temat, w którym poruszymy krytyczne błędy na plikach martysamy. Błędy jakie mam na mysli: - SQL injector - Core downery Celem tego tematu jest zebranie jak największej ilości takich błędów, żebym mógł je dla Was naprawić i udostępnić tutaj poradniki krok po kroku co zrobić żeby się przed nimi zabezpieczyć.
Opublikowano 5 Grudnia 20241 r Pomysł spoko, jak to jest że tak popularne source ma dalej błędy krytyczne (ponoć nie od wczoraj). Patrząc realnie to dajesz 200e za source które i tak musisz poprawiać gdzie masz w necie Entry, terenzo, inne za darmo.
Opublikowano 5 Grudnia 20241 r To martysama nadal ma krytyczne błędy? Podobno sporo serwerów na tym funkcjonuję.
Opublikowano 5 Grudnia 20241 r Autor W dniu 5.12.2024 o 07:44, ExoCarossa napisał(a): Pomysł spoko, jak to jest że tak popularne source ma dalej błędy krytyczne (ponoć nie od wczoraj). Patrząc realnie to dajesz 200e za source które i tak musisz poprawiać gdzie masz w necie Entry, terenzo, inne za darmo. Jest naprawione wiele innych błędów. Jednak nie zmienia to faktu, że znalazłem kilka drobnych kwiatków, które nie mają wpływu na stabilność, ale jednak są. W dniu 5.12.2024 o 07:45, Sevence napisał(a): To martysama nadal ma krytyczne błędy? Podobno sporo serwerów na tym funkcjonuję. Jak widać, ale coredownera jeszcze chyba nie znalazłem
Opublikowano 9 Grudnia 20241 r W dniu 5.12.2024 o 12:06, MysteriousDev napisał(a): Safebox dalej ma kopiowanie. nagrasz filmik i pokażesz? sam używam plików Martysia i chciałbym sprawdzić ten błąd
Opublikowano 9 Grudnia 20241 r Błąd z kopiowaniem przy zmianie kanału i zabijaniu osoby na - randze dalej działa, poprawka na forum udostępniona przez @Sevence łata tylko przypadek użycia zmiany kanału w kliencie, ale kopiować można dalej np na switchu z hlbot'a Edytowane 9 Grudnia 20241 r przez HeskuGame
Opublikowano 9 Grudnia 20241 r W dniu 9.12.2024 o 15:40, lolustc napisał(a): nagrasz filmik i pokażesz? sam używam plików Martysia i chciałbym sprawdzić ten błąd Tam coś ze stackowaniem jest nietak. W dniu 9.12.2024 o 16:35, HeskuGame napisał(a): Błąd z kopiowaniem przy zmianie kanału i zabijaniu osoby na - randze dalej działa, poprawka na forum udostępniona przez @Sevence łata tylko przypadek użycia zmiany kanału w kliencie, ale kopiować można dalej np na switchu z hlbot'a Jeżeli chodzi o ten temat to ten fix jest już na plikach martysamy. Edytowane 9 Grudnia 20241 r przez MysteriousDev