Opublikowano 10 Grudnia 202410 Gru Serwera raczej nikomu nie trzeba przedstawiać, bo swego czasu był dość mocno nahypowany. Download: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Kilka screenów z serwera: Spoiler Od siebie mam małą prośbę: jeśli komuś uda się rozpakować, prosiłbym o udostępnienie. Edytowane 10 Grudnia 202410 Gru przez Zephyr
Opublikowano 19 Grudnia 202419 Gru Spoko podoba mi się to a czy ktoś posiada bardziej aktualną wersje tego klienta może też być spakowany rozpakuje sobie 🙂 chodzi o np wersje z przed zamknięcia serwera istotny fakt rozpakowanie tego typu klienta nie jest takie proste jak autor napisał że jak się komuś uda to prosi o udostępnienie by rozpakować tą wersje spędziłem z 2 dni + - a i tak nie jest to full dlatego szukam nowszego klienta z końca serwera Edytowane 19 Grudnia 202419 Gru przez Grom01
Serwera raczej nikomu nie trzeba przedstawiać, bo swego czasu był dość mocno nahypowany.
Download:
Kilka screenów z serwera:
Od siebie mam małą prośbę: jeśli komuś uda się rozpakować, prosiłbym o udostępnienie.
Edytowane przez Zephyr