Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru Ss: Paczka: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 11 Grudnia 202411 Gru przez TIMEK
Opublikowano 11 Grudnia 202411 Gru Programista Poza paroma istotnymi kwestiami, które pasowałoby przepisać to jest nawet ok. Skille są tak przemyślanie zrobione, że nie mogę uwierzyć jak ktoś wpadł na coś takiego. PS. Pozdrawiam 😄
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor 6 godzin temu, KoYGeR napisał(a): Poza paroma istotnymi kwestiami, które pasowałoby przepisać to jest nawet ok. Skille są tak przemyślanie zrobione, że nie mogę uwierzyć jak ktoś wpadł na coś takiego. PS. Pozdrawiam 😄 Dzięki, no trochę się z tym bawiłem i coś tam z tego wyszło 😁 Edytowane 12 Grudnia 202412 Gru przez TIMEK
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru To przecież pety Siela, nie podpisuj się jakbyś Ty coś tutaj zrobił xd.
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor 1 minutę temu, Disni napisał(a): To przecież pety Siela, nie podpisuj się jakbyś Ty coś tutaj zrobił xd. Sam Okienko sobie przerabiałem i dodawałem skille
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 15 godzin temu, KoYGeR napisał(a): Poza paroma istotnymi kwestiami, które pasowałoby przepisać to jest nawet ok. Skille są tak przemyślanie zrobione, że nie mogę uwierzyć jak ktoś wpadł na coś takiego. PS. Pozdrawiam 😄 Wpadł bo to pety Siela xD
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor Teraz, HeskuGame napisał(a): Wpadł bo to pety Siela xD Nigdy nie widziałem jakie ma pety jakiś tam Sielu więc się nie wypowiadaj
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 3 minuty temu, TIMEK napisał(a): Sam Okienko sobie przerabiałem i dodawałem skille E no to się napracowałeś z tą zmianą ikonek skilli.
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor Teraz, Disni napisał(a): E no to się napracowałeś z tą zmianą ikonek skilli. To pokaż mi te pety Siela jak one wyglądają
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor 10 minut temu, Disni napisał(a): E no to się napracowałeś z tą zmianą ikonek skilli. Jak ci nie pasuje to sam sobie przerób albo pobierz od Siela a nie odemnie , bo potrafisz tylko komentować a sam nic nie potrafisz zrobić. I ja przynajmniej coś robię a nie czekam na gotowe jak ty Edytowane 12 Grudnia 202412 Gru przez TIMEK
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 21 minut temu, TIMEK napisał(a): Jak ci nie pasuje to sam sobie przerób albo pobierz od Siela a nie odemnie , bo potrafisz tylko komentować a sam nic nie potrafisz zrobić. I ja przynajmniej coś robię a nie czekam na gotowe jak ty Psycha sitting chyba co? Trzeci albo czwarty raz to edytujesz i coś dopisujesz, nie poć się tam tyle, jak będę chciał coś gotowego to kupię uczciwie od autora, a nie gościa co ikonki skilli zmienia.
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 23 minuty temu, TIMEK napisał(a): Jak ci nie pasuje to sam sobie przerób albo pobierz od Siela a nie odemnie , bo potrafisz tylko komentować a sam nic nie potrafisz zrobić. I ja przynajmniej coś robię a nie czekam na gotowe jak ty
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor 14 minut temu, Disni napisał(a): Psycha sitting chyba co? Trzeci albo czwarty raz to edytujesz i coś dopisujesz, nie poć się tam tyle, jak będę chciał coś gotowego to kupię uczciwie od autora, a nie gościa co ikonki skilli zmienia. To po co pobierasz? I podeślij link do tego systemu od siela
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru nie chce tu nikogo ;# komentowac ale widzialem to :# i faktycznie tylko ikonki zmienione :# ale + za robote :#
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 11 minut temu, Sevence napisał(a): @DraquTo czyj to system? Patrząc na kod to raczej to samo
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Autor 12 minut temu, Zephyr napisał(a): Patrząc na kod to raczej to samo Tak to samo tylko po dodaniu to gui wyglądało tak :
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru Programista Zagadka. Znajdź różnicę: Poziomy umiejętności na questflagach to słaby pomysł. Edytowane 12 Grudnia 202412 Gru przez KoYGeR
Opublikowano 12 Grudnia 202412 Gru 51 minut temu, KoYGeR napisał(a): Zagadka. Znajdź różnicę: Poziomy umiejętności na questflagach to słaby pomysł. Większa ciapa w nazwie 🤥
Opublikowano 13 Grudnia 202413 Gru 32 minuty temu, bo_ss napisał(a): Ten pet system co dodałem jest akurat od Siela, tak samo Global Ranking. Tak komentujecie a ciekawe, że żaden z was nie ma własnego napisanego Skąd wiadomo że to siela? Masz jakieś tego potwierdzenie ?
Opublikowano 13 Grudnia 202413 Gru Programista 3 godziny temu, bo_ss napisał(a): Ten pet system co dodałem jest akurat od Siela, tak samo Global Ranking. Tak komentujecie a ciekawe, że żaden z was nie ma własnego napisanego Skąd pewność, że żaden z nas nie ma swojego? 😄
Opublikowano 25 Stycznia25 Sty @bo_ss Niebawem się tym zajmiemy, aktualnie jesteśmy skupieni na wielu sprawach związanych z Sharegon.
Opublikowano 25 Stycznia25 Sty Autor 28 minut temu, bo_ss napisał(a): @Sevenceczemu ten system jest tutaj dalej, jak chłop przekopiował to co dodałem od Siela. Dodajesz system na forum który nawet nie wygląda po dodaniu jak na ss
Opublikowano 25 Stycznia25 Sty Autor 43 minuty temu, bo_ss napisał(a): Dziwne jakbym swoją zakodowaną grafikę udostępnił 😉 😁 Edytowane 25 Stycznia25 Sty przez TIMEK
Ss:
Paczka:
Edytowane przez TIMEK