Opublikowano 14 Grudnia 202414 Gru Witam drogich uzytkowników🤩 Z racji luźniejszego czasu, postanowiłem że od teraz do marca jestem w stanie podjąć się współpracy (ewentualnie dłuższej jeśli będą dogodne warunki heh) Oferuję usługi 'programistyczne' związane z metin2 (c++/py/lua). Współpraca tylko na umowie (jaka to już jak wolisz może być nawet o pracę) - żadnych % i innych udziwnień. Szanujmy siebie więc proszę o konkretne oferty na dc - ralej09 Edytowane 14 Grudnia 202414 Gru przez unpackboss
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 10 godzin temu, unpackboss napisał(a): Witam drogich uzytkowników🤩 Z racji luźniejszego czasu, postanowiłem że od teraz do marca jestem w stanie podjąć się współpracy (ewentualnie dłuższej jeśli będą dogodne warunki heh) Oferuję usługi 'programistyczne' związane z metin2 (c++/py/lua). Współpraca tylko na umowie (jaka to już jak wolisz może być nawet o pracę) - żadnych % i innych udziwnień. Szanujmy siebie więc proszę o konkretne oferty na dc - ralej09 Może tak więcej informacji? Przy jakich projektach brałeś udział. Jakie serwery tworzyłeś w przyszłości? Pod jakim nickiem działałeś? Czy każdy ma pisać prywatnie i takie informacje wyciągać? Nie lepiej oszczędzić sobie i każdemu czasu i takie podstawowe informację dodać do tematu? No chyba ze masz cos do ukrycia i boisz się takie informacje podać publicznie.
Opublikowano 15 Grudnia 202415 Gru 32 minuty temu, Sevence napisał(a): Mogę polecić lata temu współpracowałem, dobra mordeczka. 😉 Czyli kto to dokładnie jest i jakie projekty miał ?