Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam drogich uzytkowników🤩

Z racji luźniejszego czasu, postanowiłem że od teraz do marca jestem w stanie podjąć się współpracy (ewentualnie dłuższej jeśli będą dogodne warunki heh)

Oferuję usługi 'programistyczne' związane z metin2 (c++/py/lua).

Współpraca tylko na umowie (jaka to już jak wolisz może być nawet o pracę) - żadnych % i innych udziwnień.

Szanujmy siebie więc proszę o konkretne oferty na dc - ralej09

Edytowane przez unpackboss

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, unpackboss napisał(a):

Witam drogich uzytkowników🤩

Z racji luźniejszego czasu, postanowiłem że od teraz do marca jestem w stanie podjąć się współpracy (ewentualnie dłuższej jeśli będą dogodne warunki heh)

Oferuję usługi 'programistyczne' związane z metin2 (c++/py/lua).

Współpraca tylko na umowie (jaka to już jak wolisz może być nawet o pracę) - żadnych % i innych udziwnień.

Szanujmy siebie więc proszę o konkretne oferty na dc - ralej09

Może tak więcej informacji? Przy jakich projektach brałeś udział. Jakie serwery tworzyłeś w przyszłości? Pod jakim nickiem działałeś?
Czy każdy ma pisać prywatnie i takie informacje wyciągać? Nie lepiej oszczędzić sobie i każdemu czasu i takie podstawowe informację dodać do tematu? No chyba ze masz cos do ukrycia i boisz się takie informacje podać publicznie.

Opublikowano

Mogę polecić lata temu współpracowałem, dobra mordeczka. 😉

Opublikowano
32 minuty temu, Sevence napisał(a):

Mogę polecić lata temu współpracowałem, dobra mordeczka. 😉

Czyli kto to dokładnie jest i jakie projekty miał ?