Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Pobieralnia https://mega.nz/file/5hYyjbRT#0wMFQWJ132hIS3kiiKkPaqk4LdMOplUbdeBC6asSCZI
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Autor 1 minutę temu, ExoCarossa napisał(a): A już myslałem ze Arezzo XD Faktycznie, zapomniałem dostarczyć jednej rzeczy(prezent na święta) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 27 Grudnia 202427 Gru przez ARK
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Autor Teraz, ExoCarossa napisał(a): A już myslałem ze Arezzo XD nie pamiętam dokładnie ale cos v1.1.6
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru Archiwum chyba jest uszkodzone albo krzywo mi się pobrało. Nie idzie podejrzeć plików.
Opublikowano 27 Grudnia 202427 Gru 8 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Archiwum chyba jest uszkodzone albo krzywo mi się pobrało. Nie idzie podejrzeć plików. U mnie git działa, może źle ci się coś pobrało
Opublikowano 28 Grudnia 202428 Gru Z tego co patrzyłem to pliki są bazowane na Fliege v3, chyba kontynuacja. To nowsza wersja od tych co po necie latały już wcześniej czy to samo?
Opublikowano 29 Grudnia 202429 Gru Autor 13 godzin temu, mrvns napisał(a): Z tego co patrzyłem to pliki są bazowane na Fliege v3, chyba kontynuacja. Yup, przy wrzucaniu plików Fliege v2 i v3 pisałem o tym ze Marv porzucił projekt Fliege i oddał go Cyn3. No ale sielanka długo nie potrafiła, ten projekt tez porzucili. 13 godzin temu, mrvns napisał(a): To nowsza wersja od tych co po necie latały już wcześniej czy to samo? Typ co mi to dawał mówił ze to wersja v1.1.6 ale nie zdziwię się jak to to samo co lata po necie od dawna, ten pierwszy release.
Opublikowano 30 Grudnia 202430 Gru W dniu 29.12.2024 o 11:42, ARK napisał(a): Yup, przy wrzucaniu plików Fliege v2 i v3 pisałem o tym ze Marv porzucił projekt Fliege i oddał go Cyn3. No ale sielanka długo nie potrafiła, ten projekt tez porzucili. Typ co mi to dawał mówił ze to wersja v1.1.6 ale nie zdziwię się jak to to samo co lata po necie od dawna, ten pierwszy release. sprawdziłem se mergem i nie różni się niczym od tego, co jest już od dawna 😜
Pobieralnia
https://mega.nz/file/5hYyjbRT#0wMFQWJ132hIS3kiiKkPaqk4LdMOplUbdeBC6asSCZI