Opublikowano 16 Września 20232 l Witajcie, 🌟 W patchu 15.4 na oficjalnym serwerze Metin2 mieliśmy okazję podziwiać odświeżony interfejs tworzenia postaci. Zainspirowany tym, postanowiłem dokładnie odwzorować go dla społeczności. Dziś chcę Wam pokazać efekt mojej pracy. Prezentacja: Implementacja: Musisz zapoznać się z poniższymi tematami i wdrożyć te 4 funkcje. Następnie powiększ ilość slotów na postać do 5: Sortowanie postaci według ostatniej gry: Dopiero teraz możemy przejść kolejnego etapu: 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface-> PythonEventManager.h' 🔍 Szukaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'root -> ui.py' 🔍 Szukaj: 🔄 Zamień całą klasę Button (jeśli masz w niej dodatkowe zmiany porównaj i wprowadź tylko brakujący kod) 📂 Lokalizacja pliku: 'root -> introcreate.py' 🔄 Zamień cały plik: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> jobdesc_assasin.txt' 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> jobdesc_shaman.txt' 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> jobdesc_sura.txt' 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> jobdesc_warrior.txt' 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> locale_game.txt' 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> ui -> createcharacterwindow.py' 🔄 Zamień cały plik: Wrzuć paczkę z grafikami do 'ETC' według lokalizacji: