Dzień dobry, nowy rok, nowy ja no to i nowy temat z pytaniem o pomoc XD
Prosto z zakątków internetu pozyskałem questa na polowanie który jest rozpisany w tablicy.
Quest działa fajnie ALE mam lekutką prośbę o edycje questa:
Zliczanie zabitych potworów pod zakładką misji (N)✅
Po ukończeniu misji otrzymać od razu okno zamykające polowanie i nadanie nagrody (normalnie otrzymamy to po otworzeniu zadania) ✅
Ilość potworów do zabicia od razu po otrzymaniu misji ✅
Aktywacja misji od razu po otrzymaniu bez potrzeby otwierania jej ✅
Nadawanie bonusów za każdą misje ❌
Z rzeczy poza edycją to czy ten quest ma prawo działać czy jednak mogą być problemy? Pytam bo dopiero wkraczam w erę questów. Za pomoc mega dziękuje i na pewno pomożemy też nowym na przyszłość z gotowym już questem na polowanie.
Dzień dobry, nowy rok, nowy ja no to i nowy temat z pytaniem o pomoc XD
Prosto z zakątków internetu pozyskałem questa na polowanie który jest rozpisany w tablicy.
Quest działa fajnie ALE mam lekutką prośbę o edycje questa:
Zliczanie zabitych potworów pod zakładką misji (N)✅Po ukończeniu misji otrzymać od razu okno zamykające polowanie i nadanie nagrody (normalnie otrzymamy to po otworzeniu zadania)✅Ilość potworów do zabicia od razu po otrzymaniu misji✅Aktywacja misji od razu po otrzymaniu bez potrzeby otwierania jej✅Z rzeczy poza edycją to czy ten quest ma prawo działać czy jednak mogą być problemy? Pytam bo dopiero wkraczam w erę questów.
Za pomoc mega dziękuje i na pewno pomożemy też nowym na przyszłość z gotowym już questem na polowanie.
Quest: