Opublikowano 2 Stycznia2 Sty Cześć wczoraj pobrałem pliki serwerowe i mam problem aby serwer się połączył, wyskakuje że używam złego hasła pomimo że w navi przechodzi ono bez problemów
Opublikowano 3 Stycznia3 Sty mi sie chyba zdaje ze localhost i 192.168.1.72 rozni sie, tak samo jak w laczeniu na ip
Opublikowano 3 Stycznia3 Sty Programista Konfiguracja bazy danych. Musisz zmienić ścieżkę do pliku mysql.sock na taką jaką masz podaną w błędzie
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty Autor Rozwiązanie Okazało się że przy wyłączeniu maszyny baza danych jest wyłączana automatycznie. Nic się nie da z tym zrobić
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 1 godzinę temu, paciapro napisał(a): Okazało się że przy wyłączeniu maszyny baza danych jest wyłączana automatycznie. Nic się nie da z tym zrobić a wgl dodałeś se wpis mysql_enable="YES" do pliku konfiguracyjnego żeby ci bazę ładowało przy startupie? Komenda: sysrc mysql_enable="YES"
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 1 godzinę temu, paciapro napisał(a): Okazało się że przy wyłączeniu maszyny baza danych jest wyłączana automatycznie. Nic się nie da z tym zrobić no to logiczne że skoro maszyna jest off to i baza się wyłącza, dodaj do startu i tyle sysrc mysql_enable=YES
Cześć wczoraj pobrałem pliki serwerowe i mam problem aby serwer się połączył, wyskakuje że używam złego hasła pomimo że w navi przechodzi ono bez problemów