Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam, system dodatkowego ekwipunku + fixy w paczce. Nie widziałem na forum a może komuś się przyda.

Download w załączniku

Spoiler

image.png

Skan: 

🔐 Ukryta Treść 🔐

🔐 Ukryta Treść 🔐

Edytowane przez misiek99

Featured Replies

Opublikowano

Jest w necie lepsza dod. Eq. nawet inaczej wyglądające?

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Jest w necie lepsza dod. Eq. nawet inaczej wyglądające?

Co masz na myśli? Mam jeszcze inny dodatkowy ekwipunek ale pokaż może o co Ci chodzi 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, misiek99 napisał(a):

Co masz na myśli? Mam jeszcze inny dodatkowy ekwipunek ale pokaż może o co Ci chodzi 😄

Fakt, napisałem to bardzo chaotycznie. Chodziło mi czy w necie są systemy dodatkowego eq ale od innych twórców, co za tym idzie inny kod itp. A rusz może będą lepsze niż te. Z tego co kojarzę po forach to te co dodałeś miały opcje włączania dodatkowego eq w raz z otwieraniem normalnego eq.

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):

Fakt, napisałem to bardzo chaotycznie. Chodziło mi czy w necie są systemy dodatkowego eq ale od innych twórców, co za tym idzie inny kod itp. A rusz może będą lepsze niż te. Z tego co kojarzę po forach to te co dodałeś miały opcje włączania dodatkowego eq w raz z otwieraniem normalnego eq.

mam jeszcze eq od saniego ale moim zdaniem ono wygląda paskudnie 😄

Opublikowano
  • Programista

Co to jest za paździerz? Co to do cholery za gówno

image.png.37ba975eef6d973f122b706c127bc038.png

Edytowane przez Thorek

Opublikowano

biore w ciemno nawet bez fixuf

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.01.2025 o 22:13, ExoCarossa napisał(a):

Jak chu widziałem z opcją otwierania wraz z eq, to pytanko jakie są inne godne polecenia?

Tutaj masz od Okyanus2 & Arones2 z opcją otwierania wraz z eq , pamiętam że działał lecz nie można było przenosić itemów do eq i na odwrót

y3YzPj.png.44e746795057ccf8e690bae8dbccf301.png

Okyanus2 & Arones2 Ek Envanter Sistemi.7z

Edytowane przez TIMEK

Opublikowano
W dniu 24.01.2025 o 12:26, TIMEK napisał(a):

Tutaj masz od Okyanus2 & Arones2 z opcją otwierania wraz z eq , pamiętam że działał lecz nie można było przenosić itemów do eq i na odwrót

y3YzPj.png.44e746795057ccf8e690bae8dbccf301.png

Okyanus2 & Arones2 Ek Envanter Sistemi.7z 1.25 MB · 0 pobrań

Korzystał ktoś z tego ? 

Jest wogole dostępny do kupienia jakiś dodatkowy ekwipunek oprócz tego od sanii?

Opublikowano
  • Programista
43 minuty temu, bo_ss napisał(a):

Koyeger miał, ale nie wiem czy bym brał od niego taki system 

Nie ma co jak za jedną linijkę kasuję 1500 PLN