Opublikowano 7 Stycznia7 Sty Wszystkim znany crafter 🤣 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 7 Stycznia7 Sty Gdzieś miałem model kowala(takiego dużego Steeva) z MC do metka. Jak znajdę to podrzucę tutaj XD Edytowane 7 Stycznia7 Sty przez ARK
Opublikowano 7 Stycznia7 Sty ja gdzies widzialem bronie miecz/kilof diamentowy i fryzure jako glowa creepera
Opublikowano 7 Stycznia7 Sty Ja to bym potrzebował tego Steeva z Diaxowym mieczem, co chyba na Alune jest jako Marmur Polimorfii xd
Opublikowano 7 Stycznia7 Sty W dniu 7.01.2025 o 20:54, Sentinel napisał(a): Ja to bym potrzebował tego Steeva z Diaxowym mieczem, co chyba na Alune jest jako Marmur Polimorfii xd Miałem podjarke jak Pangea zrobiła transparentnego ale Alune też poszło ciekawie, Yasuo, Orki w zbrojach, Steeve, te z czasów epoki Flinstonów itp.
Opublikowano 7 Stycznia7 Sty W dniu 7.01.2025 o 21:12, ExoCarossa napisał(a): Miałem podjarke jak Pangea zrobiła transparentnego ale Alune też poszło ciekawie, Yasuo, Orki w zbrojach, Steeve, te z czasów epoki Flinstonów itp. Ooo noo, yasuo tez bym przytulił xD
Opublikowano 8 Stycznia8 Sty W dniu 8.01.2025 o 00:21, Hydro napisał(a): nie wiem skąd ta faza na skiny marmurowe jest xD dla jednych fajne bekowe bo jakas zmiana, dla drugich (adminow) nowy item w is
Wszystkim znany crafter 🤣