Skocz do zawartości
Opublikowano

Mamy tu jakiegoś speca od windowsa? Bratanek sciagał jakieś czity czy chuj wie co i jakaś pała mu się wjebał na konta. Pozmieniałem hasła, ale za chuj nie wiem jak wyjebać emaila tego złoczyńcy z logowania do microsofta.
Jak chce odpalić minecrafta to trzeba się zalogować do microsoftu i tu widnieje cały czas email tego chujasa. Wie ktoś jak to zmienić? Usunąć i podać własny email?

20250111_030537.jpg

Featured Replies

Opublikowano

Odzyskanie konta jakby zostało całkiem skradzione podobnie jak na fb 

Opublikowano

Jeśli możesz sie zalogować na konto microsoft przez strone www to wejdź tam i następnie -> Twoje informacje -> Edytuj Informacje o profilu. Natepnie zmieniasz glowny email ustawiasz go jako alias podstawowy a ten drugi email usuwasz z konta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ee ale on chce z kompa XDD nie mogę jak to czytam xD

No nic Czun.. minecraft z Microsoft Store czy pobrany lokalnie?

Jeśli Microsoft Store to tam daj na tą strzałkę obok, zapewne zaloguje typa na konto i potem odpal Microsoft Store, po prawej na górze będzie avatar i daj wyloguj i potem zaloguj i powinieneś podać już swój email.

Jeśli lokalnie, polecam usunąć całego Minecrafta wraz zawartością w AppData/Roaming ".minecraft" no i zobacz czy nie masz w Local jeszcze i jeszcze w C:/ProgramData również usuń minecrafta no i zainstaluj ponownie.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, HelpDev napisał(a):

ee ale on chce z kompa XDD nie mogę jak to czytam xD

No nic Czun.. minecraft z Microsoft Store czy pobrany lokalnie?

Jeśli Microsoft Store to tam daj na tą strzałkę obok, zapewne zaloguje typa na konto i potem odpal Microsoft Store, po prawej na górze będzie avatar i daj wyloguj i potem zaloguj i powinieneś podać już swój email.

Jeśli lokalnie, polecam usunąć całego Minecrafta wraz zawartością w AppData/Roaming ".minecraft" no i zobacz czy nie masz w Local jeszcze i jeszcze w C:/ProgramData również usuń minecrafta no i zainstaluj ponownie.

To nie ta sytuacja, gdzie klikniesz strzałkę i logujesz inne konto. Tu nic nie szło zrobić. Doczytałem, że jedyne wyjście (bez formata) było napisanie do microsoftu, żeby typa mi wyjebali z tego panelu. Formata zrobiłem, bo typ wszystkie diamenty by wykopał hehe Skonczyło się na formacie i utratą konta z minecraftem, trudno, typ zaruchał w cycki odbytnicy aż sraczka po nogach ciekła hhaha

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.