Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Jak można ściągnąć pliki z jakiegoś forum. Zapierdolic cała prezke, grafikę i postawić serwer z zajebanymi plikami, grafika, nazwa i w ogóle wszystkim. Jeszcze po angielsku bo się nie chciało przetłumaczyć 😄 Polak potrafi, bez kitu Jeszcze na końcu grafiki Karma 2022 😄 Edytowane 11 Stycznia11 Sty przez Kamil506 Edit
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty 3 godziny temu, Kamil506 napisał(a): Jak można ściągnąć pliki z jakiegoś forum. Zapierdolic cała prezke, grafikę i postawić serwer z zajebanymi plikami, grafika, nazwa i w ogóle wszystkim. Jeszcze po angielsku bo się nie chciało przetłumaczyć 😄 Polak potrafi, bez kitu Jeszcze na końcu grafiki Karma 2022 😄 E tam, karma wróci xDD
Opublikowano 12 Stycznia12 Sty Wygląda na to że naprawdę poważnie traktujecie ten projekt i testy sporo trwały, oby więcej takich projektów, którzy biorą serwer na poważnie! Powodzonka! Widzimy się na starcie wojownicy ⚔️
Opublikowano 12 Stycznia12 Sty 1 godzinę temu, OrkowySmok napisał(a): XDDD co jak co ale ten gościu wygrał konkurs na debila roku 2025 Poczekajmy na na Restart Arezzo ktory byl hucznie zapowiadany podczas znanego wywiadu z Worlexem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°). Co do tematu. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Bosman gra sam ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 12 Stycznia12 Sty przez ARK
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi W dniu 11.01.2025 o 16:13, bosmanxmetin napisał(a):rejestracja:https://karmamt2.pl/users/registerrejestracja nie dziala, nie moge stworzyć konta
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 3 godziny temu, Igor napisał(a):rejestracja nie dziala, nie moge stworzyć kontaCiekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 5 minut temu, ARK napisał(a):Ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)no wlasnie nie wiem, strona tez mi cos nie trybi
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 13 minut temu, Sevence napisał(a):Podejrzane 🤔Jak na bossmana i trwałość jego serwerów to bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 14 Kwietnia14 Kwi przez ARK
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi W dniu 12.01.2025 o 14:09, ARK napisał(a):Poczekajmy na na Restart Arezzo ktory byl hucznie zapowiadany podczas znanego wywiadu z Worlexem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°).Co do tematu.( ͡~ ͜ʖ ͡°)Bosman gra sam ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)Przepraszam bardzo ale te obramówki po prawej w rankingu to są ukradzione z innej gry Licz of lens...
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 1 minutę temu, ouiai napisał(a):Przepraszam bardzo ale te obramówki po prawej w rankingu to są ukradzione z innej gry Licz of lens...O kurde faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi ciekawie co na to RIOT. Kiedyś podobno była jakaś mapa na wzór summoner's rift to nagle szybko znikła. ;p
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi Godzinę temu, Sevence napisał(a):O kurde faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi ciekawie co na to RIOT. Kiedyś podobno była jakaś mapa na wzór summoner's rift to nagle szybko znikła. ;pw plikach eren3 ją masz
Opublikowano 20 Kwietnia20 Kwi Fajny serwer. Wszedłem z kolegami i tak się wciągnęliśmy, że lecimy w topke. Pozdrawiam!