Skocz do zawartości
Opublikowano

To jak to jest? Czyjego autorstwa sklepy offline są najlepsze i najbardziej przetestowane w prawdziwych warunkach nie na testowych serwerach? 

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):

To jak to jest? Czyjego autorstwa sklepy offline są najlepsze i najbardziej przetestowane w prawdziwych warunkach nie na testowych serwerach? 

Koygera sklepy ponoć przetestowane i radzą sobie bardzo dobrze. 

Opublikowano

Ikarus v2 i sonitex.

A tak poza tym dobre i przetestowane to nikt ci w PL nie sprzeda. A tak wgl to ty lepiej nie pytaj o sklepy bo pewnie będziesz liczyć na coś za darmo albo po najniższa możliwej cenie centusiu.

Opublikowano
8 minut temu, VASTO napisał(a):

Ikarus v2 i sonitex.

A tak poza tym dobre i przetestowane to nikt ci w PL nie sprzeda. A tak wgl to ty lepiej nie pytaj o sklepy bo pewnie będziesz liczyć na coś za darmo albo po najniższa możliwej cenie centusiu.

Za darmo to uczciwa cena. Jeszcze mu najlepiej zaimplementować i dopłacić 

Opublikowano
30 minut temu, Kamil506 napisał(a):

Za darmo to uczciwa cena. Jeszcze mu najlepiej zaimplementować i dopłacić 

Bez kitu xdd pokażą mu cenę za x tys i będzie że nie tyle to nie on może dać 100zl bo to według niego tyle warte  xd 

Edytowane przez VASTO

Opublikowano

Słyszałem, że sklepy z nilii są całkiem spoko, wymagają kilku popraweek co prawda ale wciąz lepsze od kena czy innego deca

Opublikowano
Godzinę temu, mrvns napisał(a):

Słyszałem, że sklepy z nilii są całkiem spoko, wymagają kilku popraweek co prawda ale wciąz lepsze od kena czy innego deca

Tylko src nilli są 2 więc pytanie z którego xd 

Opublikowano
Godzinę temu, VASTO napisał(a):

Tylko src nilli są 2 więc pytanie z którego xd 

nie widziałem żadnego drugiego src nilii, wtf

Opublikowano
20 minut temu, mrvns napisał(a):

nie widziałem żadnego drugiego src nilii, wtf

Pamiętam że cady kiedyś pisał że są 2 src nilli , i ten wyciek to coś nie teges jest 

Opublikowano
2 godziny temu, VASTO napisał(a):

Pamiętam że cady kiedyś pisał że są 2 src nilli , i ten wyciek to coś nie teges jest 

A. Nie mam pojęcia, ale wiem, że są poprawione sklepy za kaske dostępne

Opublikowano
2 godziny temu, mrvns napisał(a):

A. Nie mam pojęcia, ale wiem, że są poprawione sklepy za kaske dostępne

O jakich wy sklepach Nilli piszecie? Pierwsze słyszę. Można jakiś ss albo link? 

Edytowane przez ValkeryE

Opublikowano
24 minuty temu, ValkeryE napisał(a):

O jakich wy sklepach Nilli piszecie? Pierwsze słyszę. Można jakiś ss albo link? 

image.png.c815f207fc599f2c6f623a2daa14d395.png

Opublikowano

no jak to kogo keniki te z arezzo Dex666

Opublikowano
Godzinę temu, Dex666 napisał(a):

no jak to kogo keniki te z arezzo Dex666

potem sonitexy bez pewnych zmian też podołały 😄

Opublikowano
55 minut temu, Perserga napisał(a):

potem sonitexy bez pewnych zmian też podołały 😄

Pewnych zmian ?

Opublikowano
2 minuty temu, VASTO napisał(a):

Pewnych zmian ?

tak, ale polecam dokładnie przejrzeć kod to może zobaczysz o co chodzi (sam osobiście mam sklepy od wersji pierwszej więc trochę wiem co mówię) 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Perserga napisał(a):

tak, ale polecam dokładnie przejrzeć kod to może zobaczysz o co chodzi (sam osobiście mam sklepy od wersji pierwszej więc trochę wiem co mówię) 😄

A to coś słyszałem że były problemy z siadającym db i znikającymi itemkami albo czasem.

To ciekawe co za wersja po necie lata tego basic albo premium w plikach(jakaś z pierwszych czy najnowsza) bo w sumie sonitex już nie wspiera ich ale że już są stabilne. 

Edytowane przez VASTO

• Sevence zmienił(a) tytuł na System Sklepów Offline - który warto wybrać?
Opublikowano
  • Autor

Jeżeli chodzi o sklepy Sonitex`a to można jeszcze od niego bezpośrednio zakupić czy odpuścił sobie środowisko metinowe?

Opublikowano
27 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Jeżeli chodzi o sklepy Sonitex`a to można jeszcze od niego bezpośrednio zakupić czy odpuścił sobie środowisko metinowe?

On normalnie sprzedaje systemy jeszcze ale bez wsparcia już 

Opublikowano
7 godzin temu, VASTO napisał(a):

A to coś słyszałem że były problemy z siadającym db i znikającymi itemkami albo czasem.

To ciekawe co za wersja po necie lata tego basic albo premium w plikach(jakaś z pierwszych czy najnowsza) bo w sumie sonitex już nie wspiera ich ale że już są stabilne. 

wersja pierwsza np. nie ma historii zakupu, a w drugiej już to dodał, ogólnie systemy sonitexa są spoko napisane w miarę tylko wymagają kilku poprawek i tu nawet nie mowa o samych sklepach

Opublikowano
24 minuty temu, ARK napisał(a):

On normalnie sprzedaje systemy jeszcze ale bez wsparcia już 

Gdzie można znaleźć jego ofertę bo nie udało mi się znaleźć?

Opublikowano
3 minuty temu, Sevence napisał(a):

Gdzie można znaleźć jego ofertę bo nie udało mi się znaleźć?

Pamiętam ze kiedyś miał stronkę na wordpressie ze systemami ale z tego co widzę to juz nie jest dostępna.
Ale mam jeszcze zapis w wordzie jego oferty ze sklepami premium 
Premium Offline Shop.docx

Opublikowano
28 minut temu, Perserga napisał(a):

wersja pierwsza np. nie ma historii zakupu, a w drugiej już to dodał, ogólnie systemy sonitexa są spoko napisane w miarę tylko wymagają kilku poprawek i tu nawet nie mowa o samych sklepach

Ciekawe, akurat  mam w planach kupić te sklepy bo spoko są