Opublikowano 18 Stycznia18 Sty To jak to jest? Czyjego autorstwa sklepy offline są najlepsze i najbardziej przetestowane w prawdziwych warunkach nie na testowych serwerach?
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty Godzinę temu, ExoCarossa napisał(a): To jak to jest? Czyjego autorstwa sklepy offline są najlepsze i najbardziej przetestowane w prawdziwych warunkach nie na testowych serwerach? Koygera sklepy ponoć przetestowane i radzą sobie bardzo dobrze.
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty Ikarus v2 i sonitex. A tak poza tym dobre i przetestowane to nikt ci w PL nie sprzeda. A tak wgl to ty lepiej nie pytaj o sklepy bo pewnie będziesz liczyć na coś za darmo albo po najniższa możliwej cenie centusiu.
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 8 minut temu, VASTO napisał(a): Ikarus v2 i sonitex. A tak poza tym dobre i przetestowane to nikt ci w PL nie sprzeda. A tak wgl to ty lepiej nie pytaj o sklepy bo pewnie będziesz liczyć na coś za darmo albo po najniższa możliwej cenie centusiu. Za darmo to uczciwa cena. Jeszcze mu najlepiej zaimplementować i dopłacić
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 30 minut temu, Kamil506 napisał(a): Za darmo to uczciwa cena. Jeszcze mu najlepiej zaimplementować i dopłacić Bez kitu xdd pokażą mu cenę za x tys i będzie że nie tyle to nie on może dać 100zl bo to według niego tyle warte xd Edytowane 18 Stycznia18 Sty przez VASTO
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty Słyszałem, że sklepy z nilii są całkiem spoko, wymagają kilku popraweek co prawda ale wciąz lepsze od kena czy innego deca
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty Godzinę temu, mrvns napisał(a): Słyszałem, że sklepy z nilii są całkiem spoko, wymagają kilku popraweek co prawda ale wciąz lepsze od kena czy innego deca Tylko src nilli są 2 więc pytanie z którego xd
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty Godzinę temu, VASTO napisał(a): Tylko src nilli są 2 więc pytanie z którego xd nie widziałem żadnego drugiego src nilii, wtf
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 20 minut temu, mrvns napisał(a): nie widziałem żadnego drugiego src nilii, wtf Pamiętam że cady kiedyś pisał że są 2 src nilli , i ten wyciek to coś nie teges jest
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 2 godziny temu, VASTO napisał(a): Pamiętam że cady kiedyś pisał że są 2 src nilli , i ten wyciek to coś nie teges jest A. Nie mam pojęcia, ale wiem, że są poprawione sklepy za kaske dostępne
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 2 godziny temu, mrvns napisał(a): A. Nie mam pojęcia, ale wiem, że są poprawione sklepy za kaske dostępne O jakich wy sklepach Nilli piszecie? Pierwsze słyszę. Można jakiś ss albo link? Edytowane 18 Stycznia18 Sty przez ValkeryE
Opublikowano 18 Stycznia18 Sty 24 minuty temu, ValkeryE napisał(a): O jakich wy sklepach Nilli piszecie? Pierwsze słyszę. Można jakiś ss albo link?
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty Godzinę temu, Dex666 napisał(a): no jak to kogo keniki te z arezzo potem sonitexy bez pewnych zmian też podołały 😄
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 55 minut temu, Perserga napisał(a): potem sonitexy bez pewnych zmian też podołały 😄 Pewnych zmian ?
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 2 minuty temu, VASTO napisał(a): Pewnych zmian ? tak, ale polecam dokładnie przejrzeć kod to może zobaczysz o co chodzi (sam osobiście mam sklepy od wersji pierwszej więc trochę wiem co mówię) 😄
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 1 godzinę temu, Perserga napisał(a): tak, ale polecam dokładnie przejrzeć kod to może zobaczysz o co chodzi (sam osobiście mam sklepy od wersji pierwszej więc trochę wiem co mówię) 😄 A to coś słyszałem że były problemy z siadającym db i znikającymi itemkami albo czasem. To ciekawe co za wersja po necie lata tego basic albo premium w plikach(jakaś z pierwszych czy najnowsza) bo w sumie sonitex już nie wspiera ich ale że już są stabilne. Edytowane 19 Stycznia19 Sty przez VASTO
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty Autor Jeżeli chodzi o sklepy Sonitex`a to można jeszcze od niego bezpośrednio zakupić czy odpuścił sobie środowisko metinowe?
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 27 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Jeżeli chodzi o sklepy Sonitex`a to można jeszcze od niego bezpośrednio zakupić czy odpuścił sobie środowisko metinowe? On normalnie sprzedaje systemy jeszcze ale bez wsparcia już
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 7 godzin temu, VASTO napisał(a): A to coś słyszałem że były problemy z siadającym db i znikającymi itemkami albo czasem. To ciekawe co za wersja po necie lata tego basic albo premium w plikach(jakaś z pierwszych czy najnowsza) bo w sumie sonitex już nie wspiera ich ale że już są stabilne. wersja pierwsza np. nie ma historii zakupu, a w drugiej już to dodał, ogólnie systemy sonitexa są spoko napisane w miarę tylko wymagają kilku poprawek i tu nawet nie mowa o samych sklepach
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 24 minuty temu, ARK napisał(a): On normalnie sprzedaje systemy jeszcze ale bez wsparcia już Gdzie można znaleźć jego ofertę bo nie udało mi się znaleźć?
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 3 minuty temu, Sevence napisał(a): Gdzie można znaleźć jego ofertę bo nie udało mi się znaleźć? Pamiętam ze kiedyś miał stronkę na wordpressie ze systemami ale z tego co widzę to juz nie jest dostępna. Ale mam jeszcze zapis w wordzie jego oferty ze sklepami premium Premium Offline Shop.docx
Opublikowano 19 Stycznia19 Sty 28 minut temu, Perserga napisał(a): wersja pierwsza np. nie ma historii zakupu, a w drugiej już to dodał, ogólnie systemy sonitexa są spoko napisane w miarę tylko wymagają kilku poprawek i tu nawet nie mowa o samych sklepach Ciekawe, akurat mam w planach kupić te sklepy bo spoko są
To jak to jest? Czyjego autorstwa sklepy offline są najlepsze i najbardziej przetestowane w prawdziwych warunkach nie na testowych serwerach?