Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty W jakimś kraju dzisiaj jest prima aprilis? Dzięki, zaraz będziemy bogaci odpalając tego kotlecika 🤣
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 3 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): W jakimś kraju dzisiaj jest prima aprilis? Dzięki, zaraz będziemy bogaci odpalając tego kotlecika 🤣 Akurat dobry dzień mam to zrobię go i wam 🤣
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Dla niektórych może banalne pytanie ale jaki jest login/hasło aby odpalić vdi przez virtualboxa? Czy lepiej postawić vdi z plików entry i podmienić wszystkie pliki? Edytowane 22 Stycznia22 Sty przez TomSul
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Chyba wiemy od kogo z miasta będzie next stream na diskord worlex'a z wkurwienia
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 45 minut temu, biololo napisał(a): Kopalnia systemów xD czy ja wiem, większość masz na necie przecież XD
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 1 minutę temu, Sevence napisał(a): A co tu się dzieje? 😄 Ps: Szukam teamu do odpalenia Arezzo 🔎 Ja myślę że w Turcji już też szukają teamu do arezzo XDDD
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 4 minuty temu, bo_ss napisał(a): Ja mam jedno pytanie. Jakim trzeba być idiotą, żeby dawać jednej osobie dostęp do wszystkiego ? Ja miałem sponsorów, pomocników i innych pomagierow. Ale nikt nigdy nie dostał plików, ani src Sanorii 😆 Tu do wszystkiego mialo parę osób dostęp także wiesz
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Dziwna polityka, ale później są takie efekty że pliki lataja. To ten szykujmy się w tym roku na powrót Arezzo i to nie 1. A teraz to nawet nie 3. 🫣
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Już są 2 przecież, masz od Florka na Czechy i Polska betę AREZZO REMASTERED XD
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 1 minutę temu, bo_ss napisał(a): Jak widzę listę systemów to widzę TurkMMO 3/4 systemów. Jedyne co mnie ciekawi to skąd mają systemy Luzera jak on ponoć skończył z metinem Resell
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 1 minutę temu, patryk12d napisał(a): Wszystko działa Będzie działać, bo to kompletna paczka. Tylko sobie trzeba blędy poprawić i można grać
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 3 minuty temu, biololo napisał(a): Dodatkowy eq i cube, jakieś znany bugi xd ? Wstępną listę błędów to tutaj mam bo dostałem od jednego z graczy: wywalanie dalsze zakatki/dungi 2.brak rozdzielania itemow najgorsze sklepy jakie sa mozliwe calkiem do wyjebania brak limitu wejscia na dungu 200lvl moze robic ripera ktory jest do 100lvl najlepszy czas na dungu -- nie jest zapisywany najlepszy czas tylko ostatni czas jaki zrobimy na dungu Ranking tygodniowy trofea - czasami nie nadaje trofki lub jak zdobedziemy wiecej niz jeden tytyl rowniez nie nadaje (nada tylko jeden) marmury polimorfi mozna zamienic wystarczy przeciaganc np. marmur dzikiego slugi na orka i lacza się i mamy marmurki samego orka wszystkie artefakty sa zbugowane na +3 (wiecej daja niz +5) znikaja i pojawiaja się itemy jak robi się statek (ulepy głownie) po preztepaniu / relogu wracaja cofki progresu / jak wywali kopiowanie z tego co wiem dalej dziala (podobno) sortowanie itemow nie dziala laczenie itemow nie dziala biologa mozna oddawac bez cd powrot na dungi nie dziala poprawie (jak loga nie ma opcji) brak kolizji npc do wejscia na dungu ( jak ktos w nim stoi w chuj ciezko kliknac na niego, aby wejsc do dunga). A przy starcie servera bylo to prawie nie mozliwe jak bylo duzo graczy najwyszy dmg na dungu nie dziala brak ustawienia poboru yang za zmianke przez co na hlbocie za free mozna mixowac Gdy robi sie dunga np statek na ktory jest max 15min na zrobienie jak się wyjdzie i wroci powrotem czas leci od spowrotem od 0;00 przez co mozna omijac limit 15min w ktorym trzeba sie zmiescic. czasami ponow dung nie dziala wgle nie widac takiej opcji do kliknieci drop hack lub w jakis inny sposob da się podjebac cały drop (ziomek zbijal legende, a druga osoba ani razu nawet jej nie uderza i caly drop wpada do niego) jak biją 2osoby lub wiecej drop wypada na ziemie nie wpada odrazu do eq eventy ktore byly dodatkowe szkaty na dungach nie dzialaly poprawie ( nie na kazdym dungu było +2 szkaty jak mialo byc). olejek wygnania dodac do npc usprawienie szybkiego uszlachetnienia cor Inteligencja boga smoków+ u uriela jest napisane wartosc ataku +10% / gdy ja wytworzymy w eq już pisze 5% i daje 5% Przenieś wszyzstko do dodatkowe eq nie dziala Panel wyprawy F10 po nacisieniu f10 lag na 2sekundy' legende na 200lvl (mapa 175+) można zbić solo z latwoscia przy nie skonczonej 1 postaci nawet jak da rade wyjebac cd ktory dodali po patchu jakims do tepania do metkow/bosow jak bylo wczseniej bez
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 2 godziny temu, ImKoksu napisał(a): Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką. Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password Download Właśnie zaoszczędziłem 800 zł dziękuję z całego serca 😄
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor Teraz, biololo napisał(a): kur** nieźle, kopiowanie w czym siedziało ? To już musisz sam znalezc, nie będę wszystko podawał bo za dobrze byście mieli 🤣
Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.
Miłej zabawy.
hasła do root na mysql i ssh: password