Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Cytat 0122 12:57:17743 :: introLogin:67: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception 0122 12:57:17743 :: Traceback (most recent call last): 0122 12:57:17743 :: File "introLogin.py", line 67, in GameLoaded 0122 12:57:17743 :: AttributeError 0122 12:57:17743 :: : 0122 12:57:17743 :: 'Button' object has no attribute 'OnRender' 0122 12:57:17743 ::
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 5 minut temu, Nietykalny napisał(a): Musiałeś coś nakombinować w intrologin.py bo nikt nie ma z tym problemu xd
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 1 minutę temu, ImKoksu napisał(a): Musiałeś coś nakombinować w intrologin.py bo nikt nie ma z tym problemu xd Tak już działa 🙂 będzie grane:)
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Godzinę temu, ImKoksu napisał(a): To już musisz sam znalezc, nie będę wszystko podawał bo za dobrze byście mieli 🤣 Może udzielisz rąbka tajemnicy czy cube miało bugi xd bo bym sobie chętnie wyciągnął
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Programista to sobie sprawdź i wyciągnij, nie dość że dostajecie wszystko za darmo to jeszcze najlepiej żeby ktoś za was ponaprawiał błędy i najlepiej wam dodał @topic może w końcu aresso reworked czy tam restarted szybciej z tą betą ruszy, bo już tydzień czekam i dalej grać nie mogę Edytowane 22 Stycznia22 Sty przez Thorek
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Jest w nich sporo błędów ale do pobrania solo są idealne 🙂 dzięki za wstawkę
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 2 minuty temu, Amnesia napisał(a): Jest ktos kto to odpalil sobie sam ? Tak
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 3 godziny temu, bo_ss napisał(a): Jak widzę listę systemów to widzę TurkMMO 3/4 systemów. Jedyne co mnie ciekawi to skąd mają systemy Luzera jak on ponoć skończył z metinem Luzer je pisał na serwer, który miał z szagim, potem sprzedawał lub ja opylałem za jego pozwoleniem xd
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty wytłumaczy ktoś lub odeśle do poradnika jakaś dobra dusza jak odpalić te arezzo? chciałbym sie pobawić, a troche zielony w tym jestem. virutalboxa mam, zalogowałem się, więcej wiedzy nie mam 😄
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Pany jak to azerro skonfigurować, vb sieć nat bez żadnych przekierowań portów, ip z ifconfig w serverinfo dane, serwer odpalony, a dalej brak połączenia, na bridget sieci także to samo, czy coś trzeba w bsdconfig zmieniać? Dodam że połączenia ssh przez port 22 przez winscp także brak. Telnet pokazuje połączenie niby z serwerem po sieci bridget, ale połączenia client-server brak. ____________EDIT__________________ Na połączeniu bridget z winscp się łączy, ping również odpowiada, lecz dalej brak połączenia client-server. Edytowane 22 Stycznia22 Sty przez BioPanda
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 18 minut temu, BioPanda napisał(a): Pany jak to azerro skonfigurować, vb sieć nat bez żadnych przekierowań portów, ip z ifconfig w serverinfo dane, serwer odpalony, a dalej brak połączenia, na bridget sieci także to samo, czy coś trzeba w bsdconfig zmieniać? Dodam że połączenia ssh przez port 22 przez winscp także brak. Telnet pokazuje połączenie niby z serwerem po sieci bridget, ale połączenia client-server brak. Dołączam się do pytania
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor Godzinę temu, Perserga napisał(a): @novaforgeinteres ci zniszczyli Koniec sprzedawania arezzo xd jebać podrabiańców
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Godzinę temu, Chieftain napisał(a): Dołączam się do pytania W intrologin.py zmieniamy ip, nie w serverinfo tylko i działa. 😉
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 21 minut temu, BioPanda napisał(a): W intrologin.py zmieniamy ip, nie w serverinfo tylko i działa. 😉 Wciąż nie działa, mogę sie zalogować do navi, do win scp, serwer wystartowany i sysery bez błędów
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 7 minut temu, Chieftain napisał(a): Wciąż nie działa, mogę sie zalogować do navi, do win scp, serwer wystartowany i sysery bez błędów A jak podpiąłeś kartę sieciową? na NAT czy bridged?
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 26 minut temu, ImKoksu napisał(a): A jak podpiąłeś kartę sieciową? na NAT czy bridged? bridget
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ten plik startstartdo głównego folderu Teraz w maszynie piszesz /start później 1i dalej srv1 poźniej 1 99 Ip zmieniacie w roocie w intrologin.py i serverinfo.py tyle
Opublikowano 23 Stycznia23 Sty Teraz jeszcze pytanie które pliki w które miejsce na vpsie. Obecnie mam pliki 05-01-2024_game-db.tgz 05-01-2025_game.tgz w folderze root. Rozpakowałem cd / && tar zxfv Raczej cos jeszcze jest źle. Podejrzewam że poza lokacją plików coś jeszcze brakuje. 1 admin_panel.sh: python3: not found start completed root@vps39522:/game/main # Mógłby ktoś podać kolejność które foldery/pliki w których miejscach uzupełnić
Opublikowano 23 Stycznia23 Sty 40 minut temu, TomSul napisał(a): Teraz jeszcze pytanie które pliki w które miejsce na vpsie. Obecnie mam pliki 05-01-2024_game-db.tgz 05-01-2025_game.tgz w folderze root. Rozpakowałem cd / && tar zxfv Raczej cos jeszcze jest źle. Podejrzewam że poza lokacją plików coś jeszcze brakuje. 1 admin_panel.sh: python3: not found start completed root@vps39522:/game/main # Mógłby ktoś podać kolejność które foldery/pliki w których miejscach uzupełnić 05-01-2024_game-db.tgz - to zapewne gotowe skompilowane game i db 05-01-2025_game.tgz - to podejrzewam pliki serwerowe admin_panel.sh: python3: not found - zainstaluj pythona
Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.
Miłej zabawy.
hasła do root na mysql i ssh: password