Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor Teraz, biololo napisał(a): kur** nieźle, kopiowanie w czym siedziało ? To już musisz sam znalezc, nie będę wszystko podawał bo za dobrze byście mieli 🤣
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Cytat 0122 12:57:17743 :: introLogin:67: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception 0122 12:57:17743 :: Traceback (most recent call last): 0122 12:57:17743 :: File "introLogin.py", line 67, in GameLoaded 0122 12:57:17743 :: AttributeError 0122 12:57:17743 :: : 0122 12:57:17743 :: 'Button' object has no attribute 'OnRender' 0122 12:57:17743 ::
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 5 minut temu, Nietykalny napisał(a): Musiałeś coś nakombinować w intrologin.py bo nikt nie ma z tym problemu xd
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 1 minutę temu, ImKoksu napisał(a): Musiałeś coś nakombinować w intrologin.py bo nikt nie ma z tym problemu xd Tak już działa 🙂 będzie grane:)
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Godzinę temu, ImKoksu napisał(a): To już musisz sam znalezc, nie będę wszystko podawał bo za dobrze byście mieli 🤣 Może udzielisz rąbka tajemnicy czy cube miało bugi xd bo bym sobie chętnie wyciągnął
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Programista to sobie sprawdź i wyciągnij, nie dość że dostajecie wszystko za darmo to jeszcze najlepiej żeby ktoś za was ponaprawiał błędy i najlepiej wam dodał @topic może w końcu aresso reworked czy tam restarted szybciej z tą betą ruszy, bo już tydzień czekam i dalej grać nie mogę Edytowane 22 Stycznia22 Sty przez Thorek
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Jest w nich sporo błędów ale do pobrania solo są idealne 🙂 dzięki za wstawkę
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 2 minuty temu, Amnesia napisał(a): Jest ktos kto to odpalil sobie sam ? Tak
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 3 godziny temu, bo_ss napisał(a): Jak widzę listę systemów to widzę TurkMMO 3/4 systemów. Jedyne co mnie ciekawi to skąd mają systemy Luzera jak on ponoć skończył z metinem Luzer je pisał na serwer, który miał z szagim, potem sprzedawał lub ja opylałem za jego pozwoleniem xd
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty wytłumaczy ktoś lub odeśle do poradnika jakaś dobra dusza jak odpalić te arezzo? chciałbym sie pobawić, a troche zielony w tym jestem. virutalboxa mam, zalogowałem się, więcej wiedzy nie mam 😄
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Pany jak to azerro skonfigurować, vb sieć nat bez żadnych przekierowań portów, ip z ifconfig w serverinfo dane, serwer odpalony, a dalej brak połączenia, na bridget sieci także to samo, czy coś trzeba w bsdconfig zmieniać? Dodam że połączenia ssh przez port 22 przez winscp także brak. Telnet pokazuje połączenie niby z serwerem po sieci bridget, ale połączenia client-server brak. ____________EDIT__________________ Na połączeniu bridget z winscp się łączy, ping również odpowiada, lecz dalej brak połączenia client-server. Edytowane 22 Stycznia22 Sty przez BioPanda
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 18 minut temu, BioPanda napisał(a): Pany jak to azerro skonfigurować, vb sieć nat bez żadnych przekierowań portów, ip z ifconfig w serverinfo dane, serwer odpalony, a dalej brak połączenia, na bridget sieci także to samo, czy coś trzeba w bsdconfig zmieniać? Dodam że połączenia ssh przez port 22 przez winscp także brak. Telnet pokazuje połączenie niby z serwerem po sieci bridget, ale połączenia client-server brak. Dołączam się do pytania
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor Godzinę temu, Perserga napisał(a): @novaforgeinteres ci zniszczyli Koniec sprzedawania arezzo xd jebać podrabiańców
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Godzinę temu, Chieftain napisał(a): Dołączam się do pytania W intrologin.py zmieniamy ip, nie w serverinfo tylko i działa. 😉
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 21 minut temu, BioPanda napisał(a): W intrologin.py zmieniamy ip, nie w serverinfo tylko i działa. 😉 Wciąż nie działa, mogę sie zalogować do navi, do win scp, serwer wystartowany i sysery bez błędów
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Autor 7 minut temu, Chieftain napisał(a): Wciąż nie działa, mogę sie zalogować do navi, do win scp, serwer wystartowany i sysery bez błędów A jak podpiąłeś kartę sieciową? na NAT czy bridged?
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty 26 minut temu, ImKoksu napisał(a): A jak podpiąłeś kartę sieciową? na NAT czy bridged? bridget
Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ten plik startstartdo głównego folderu Teraz w maszynie piszesz /start później 1i dalej srv1 poźniej 1 99 Ip zmieniacie w roocie w intrologin.py i serverinfo.py tyle
Opublikowano 23 Stycznia23 Sty Teraz jeszcze pytanie które pliki w które miejsce na vpsie. Obecnie mam pliki 05-01-2024_game-db.tgz 05-01-2025_game.tgz w folderze root. Rozpakowałem cd / && tar zxfv Raczej cos jeszcze jest źle. Podejrzewam że poza lokacją plików coś jeszcze brakuje. 1 admin_panel.sh: python3: not found start completed root@vps39522:/game/main # Mógłby ktoś podać kolejność które foldery/pliki w których miejscach uzupełnić