Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 10 Lutego10 Lut Godzinę temu, kiciamol napisał(a): jakim programem wypakować root? Masz w paczce packer_arezzo.7z
Opublikowano 11 Lutego11 Lut W dniu 4.02.2025 o 23:31, BioPanda napisał(a): intrologin.py tutaj też zmieniłeś? Tak, i przeszukałem większość plików i nie zmienia się nazwa
Opublikowano 11 Lutego11 Lut W dniu 4.02.2025 o 23:52, ExoCarossa napisał(a): polecam w notepad ++ taką wyszukiwarkę: Ścieżkę i frazę edytuj 😄 Ukryj zawartość Efekt wyszukiwania: Ukryj zawartość Dzięki wielkie przyda się na przyszłość
Opublikowano 11 Lutego11 Lut 45 minut temu, Salamander napisał(a): Ktoś kojarzy na której wersji VS jest ten server ? Niewiesz w co sie pakujesz, z tym Arezzo to tak jakbyś podpisał cyrograf
Opublikowano 11 Lutego11 Lut W dniu 10.02.2025 o 16:29, Nietykalny napisał(a): Masz w paczce packer_arezzo.7z . Edytowane 11 Lutego11 Lut przez P48 mój błąd
Opublikowano 11 Lutego11 Lut 2 godziny temu, Delta napisał(a): Niewiesz w co sie pakujesz, z tym Arezzo to tak jakbyś podpisał cyrograf ale ja tylko sie nimi bawie a musze wiedziec na czym kompilowac binke
Opublikowano 11 Lutego11 Lut 8 minut temu, Salamander napisał(a): ale ja tylko sie nimi bawie a musze wiedziec na czym kompilowac binke A to zeby sie pobawić czasem sie nie powinno już czegoś tutaj umieć? No offense ale ty masz problem z tak podstawową rzeczą jak sprawdzenie wersji vsa na którym jest projekt xd Trochę to się mija z celem
Opublikowano 20 Lutego20 Lut Tak sobie kombinowałem i skompilowałem binke na starym source co wyciekł wcześniej, nie znam się bo żaden że mnie technik, ale problem z teleportem i dodawaniem punktów czy z brakiem możliwości wychodzenia z gry w nich nie występuje, działa prawidłowo, więc jak znajdę czas to za kilka dni do tego przysiądę i postaram się to ogarnąć.
Opublikowano 3 Marca3 Mar Godzinę temu, januszbiznesu napisał(a):jak to odpalic xdDodajesz vdi do virtualboxa(włącz karte sieciową)>uruchom>logujesz się>ifconfig i spisujesz ip>pack->root->intrologin.py(tu zmień na swoje ip)>konsola> cd /usr/home/m2_game/game/main & sh admin_panel.sh>1
Opublikowano 4 Marca4 Mar 14 godzin temu, wojciech74 napisał(a):Dodajesz vdi do virtualboxa(włącz karte sieciową)>uruchom>logujesz się>ifconfig i spisujesz ip>pack->root->intrologin.py(tu zmień na swoje ip)>konsola> cd /usr/home/m2_game/game/main & sh admin_panel.sh>1doszedlem do tego ostatniego punktu, ale co dalej mam z tym zrobic?
Opublikowano 4 Marca4 Mar 16 minut temu, januszbiznesu napisał(a):doszedlem do tego ostatniego punktu, ale co dalej mam z tym zrobic?Włączyć serwer gry i wejść do gry. ;p
Opublikowano 4 Marca4 Mar 27 minut temu, januszbiznesu napisał(a):doszedlem do tego ostatniego punktu, ale co dalej mam z tym zrobic?Nacisnąć enter :D tylko nie pamiętam jakie tam pasy były do konta w grze, więc zmień sobie na swoje jakieś
Opublikowano 4 Marca4 Mar 5 godzin temu, januszbiznesu napisał(a):To chyba cos robie zle bo nie ma zadnej reakcji xdPokaz ss/film z konsoli i logi z db/auth/ odpalane ch
Opublikowano 5 Marca5 Mar hmmm wszystko mi dziala (sql i ftp) ale w grze nie moge sie zalogowac (blad laczenia) w serverinfo zmienilem ip na swoje syserr pusty w cliencie tak jak i logi db/ch/auith
Opublikowano 5 Marca5 Mar Godzinę temu, Strik3r. napisał(a):hmmm wszystko mi dziala (sql i ftp) ale w grze nie moge sie zalogowac (blad laczenia) w serverinfo zmienilem ip na swoje syserr pusty w cliencie tak jak i logi db/ch/auithW introlodin.py jeszcze edytuj ip
Opublikowano 6 Marca6 Mar 21 godzin temu, Nietykalny napisał(a):W introlodin.py jeszcze edytuj ipdzięki, teraz wsszystko dziala :D
Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.
Miłej zabawy.
hasła do root na mysql i ssh: password