Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
31 minut temu, Salamander napisał(a):

Czy ktoś wie jak zmienić nazwę clienta by nie pokazywało "Arezzo.pl" pod mini mapą. w Serverinfo napewno nie...

polecam w notepad ++ taką wyszukiwarkę: Ścieżkę i frazę edytuj 😄

Spoiler

image.png.2faf10379e7fc36fdde08c56b549580a.png

Efekt wyszukiwania:

Spoiler

image.png.86644254b89ba2939dff45b1d48ca802.png

• Odpowiedzi 146
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Nietykalny
    Nietykalny

Ten plik startstartdo głównego folderu   Teraz w maszynie piszesz /start później 1i  dalej srv1 poźniej 1 99   Ip zmieniacie w roocie w intrologin.py i serverinfo.py tyl

• Nietykalny
    Nietykalny

Właśnie zaoszczędziłem 800 zł dziękuję z całego serca 😄

• Akurat dobry dzień mam to zrobię go i wam 🤣

Najbardziej pomocny post

• Wstępną listę błędów to tutaj mam bo dostałem od jednego z graczy: wywalanie dalsze zakatki/dungi 2.brak rozdzielania itemow najgorsze sklepy jakie sa mozliwe calkiem do wyjebania bra

• wytłumaczy ktoś lub odeśle do poradnika jakaś dobra dusza jak odpalić te arezzo? chciałbym sie pobawić, a troche zielony w tym jestem. virutalboxa mam, zalogowałem się, więcej wiedzy nie mam 😄

• Pany jak to azerro skonfigurować, vb sieć nat bez żadnych przekierowań portów, ip z ifconfig w serverinfo dane, serwer odpalony, a dalej brak połączenia, na bridget sieci także to samo, czy coś trzeba

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 4.02.2025 o 23:31, BioPanda napisał(a):

intrologin.py tutaj też zmieniłeś? 

Tak, i przeszukałem większość plików i nie zmienia się nazwa

Opublikowano
W dniu 4.02.2025 o 23:52, ExoCarossa napisał(a):

polecam w notepad ++ taką wyszukiwarkę: Ścieżkę i frazę edytuj 😄

Ukryj zawartość

image.png.2faf10379e7fc36fdde08c56b549580a.png

Efekt wyszukiwania:

Ukryj zawartość

image.png.86644254b89ba2939dff45b1d48ca802.png

Dzięki wielkie przyda się na przyszłość

Opublikowano
W dniu 10.02.2025 o 16:29, Nietykalny napisał(a):

Masz w paczce packer_arezzo.7z

.

Edytowane przez P48
mój błąd

Opublikowano
2 godziny temu, Delta napisał(a):

Niewiesz w co sie pakujesz, z tym Arezzo to tak jakbyś podpisał cyrograf

ale ja tylko sie nimi bawie a musze wiedziec na czym kompilowac binke

Opublikowano
8 minut temu, Salamander napisał(a):

ale ja tylko sie nimi bawie a musze wiedziec na czym kompilowac binke

A to zeby sie pobawić czasem sie nie powinno już czegoś tutaj umieć? No offense ale ty masz problem z tak podstawową rzeczą jak sprawdzenie wersji vsa na którym jest projekt xd

Trochę to się mija z celem 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak sobie kombinowałem i skompilowałem binke na starym source co wyciekł wcześniej, nie znam się bo żaden że mnie technik, ale problem z teleportem i dodawaniem punktów czy z brakiem możliwości wychodzenia z gry w nich nie występuje, działa prawidłowo, więc jak znajdę czas to za kilka dni do tego przysiądę i postaram się to ogarnąć.

Opublikowano
Godzinę temu, januszbiznesu napisał(a):

jak to odpalic xd

Dodajesz vdi do virtualboxa(włącz karte sieciową)>uruchom>logujesz się>ifconfig i spisujesz ip>pack->root->intrologin.py(tu zmień na swoje ip)>konsola> cd /usr/home/m2_game/game/main & sh admin_panel.sh>1

Opublikowano
14 godzin temu, wojciech74 napisał(a):

Dodajesz vdi do virtualboxa(włącz karte sieciową)>uruchom>logujesz się>ifconfig i spisujesz ip>pack->root->intrologin.py(tu zmień na swoje ip)>konsola> cd /usr/home/m2_game/game/main & sh admin_panel.sh>1

doszedlem do tego ostatniego punktu, ale co dalej mam z tym zrobic?

Opublikowano
27 minut temu, januszbiznesu napisał(a):

doszedlem do tego ostatniego punktu, ale co dalej mam z tym zrobic?

Nacisnąć enter :D tylko nie pamiętam jakie tam pasy były do konta w grze, więc zmień sobie na swoje jakieś

Opublikowano
  • Premium

hmmm wszystko mi dziala (sql i ftp) ale w grze nie moge sie zalogowac (blad laczenia) w serverinfo zmienilem ip na swoje syserr pusty w cliencie tak jak i logi db/ch/auith