Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password Arezzo_vdi.7zNiedostępne Arezzo_05-01-2025 (1).7zNiedostępne
Opublikowano 7 Marca7 Mar when i teleport or do something shortcuts doesnt working, just i can open from buttons on ui. Do you know how to fix?
Opublikowano 7 Marca7 Mar W dniu 7.03.2025 o 21:12, trkrkn61 napisał(a): when i teleport or do something shortcuts doesnt working, just i can open from buttons on ui. Do you know how to fix? 1 / 100 bugs on this files 😂
Opublikowano 7 Marca7 Mar W dniu 7.03.2025 o 21:22, Rain94 napisał(a): 1 / 100 bugs on this files😂yeah i guess ur right :D
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 4.03.2025 o 20:12, wojciech74 napisał(a): Pokaz ss/film z konsoli i logi z db/auth/ odpalane chTutaj to mialem wklepac czy gdzie?
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 9.03.2025 o 10:56, januszbiznesu napisał(a): Tutaj to mialem wklepac czy gdzie?Tu te dwa monitory z błyskawicą klikasz i odpala Ci się konsola lub po prostu w oknie wirtualnej maszyny
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 9.03.2025 o 12:12, wojciech74 napisał(a): Tu te dwa monitory z błyskawicą klikasz i odpala Ci się konsola lub po prostu w oknie wirtualnej maszyny okej to teraz cos takiego
Opublikowano 9 Marca9 Mar Ten błąd mówi że nie istnieje taki katalog lub plik. Nie przechodzisz wcale do tego katalogu. Sprawdź w FTP poprzez program WinSCP, czy faktycznie taka ścieżka jest do katalogu, którą wpisujesz. Jeśli tak to spróbuj wpisać te polecenia po kolei i jeśli wyskoczy błąd to pokaż nam screena.cd /cd /usr/home/m2_game/game/main/./admin_panel.sh
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 9.03.2025 o 12:26, januszbiznesu napisał(a): okej to teraz cos takiegodwa &&, czyli cd /usr/home/m2_game/game/main && sh admin_panel.shA pliki w ogóle wypakowałeś?O tak to ma wyglądać(nie patrz na lokalizacje u mnie, bo ja mam to na vps)
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 9.03.2025 o 12:40, wojciech74 napisał(a): dwa &&, czyli cd /usr/home/m2_game/game/main && sh admin_panel.shA pliki w ogóle wypakowałeś?O tak to ma wyglądać(nie patrz na lokalizacje u mnie, bo ja mam to na vps)Tak były wypakowane.Nie wiem co robilem nie tak, ale ta komenda która teraz podałeś zadziałała i odpalilo serwer.Bardzo dziekuje za pomoc.
Opublikowano 10 Marca10 Mar Witam, wszystko super tylko wiecie może jakie sa komendy na eventy? Lub gdzie ich szukać? I czy da sie je odpalic bez jakichs wiekszych kompilacji? Bede wdzieczny za odpowiedz bo sie troche tego juz uszukałem.
Opublikowano 10 Marca10 Mar W dniu 10.03.2025 o 07:54, cytron3205 napisał(a): Witam, wszystko super tylko wiecie może jakie sa komendy na eventy? Lub gdzie ich szukać? I czy da sie je odpalic bez jakichs wiekszych kompilacji? Bede wdzieczny za odpowiedz bo sie troche tego juz uszukałem.Wyszukaj sobie „event_manager” w src
Opublikowano 10 Marca10 Mar W dniu 10.03.2025 o 07:54, cytron3205 napisał(a): Witam, wszystko super tylko wiecie może jakie sa komendy na eventy? Lub gdzie ich szukać? I czy da sie je odpalic bez jakichs wiekszych kompilacji? Bede wdzieczny za odpowiedz bo sie troche tego juz uszukałem.W bazie w player event_manager se ustaw rodzaj czas itd
Opublikowano 17 Marca17 Mar Będzie ten serwer działał na hamachi ? Wytłumaczy ktoś jak postawić na tym serwa ?
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 17:49, bodziooo___ napisał(a): Będzie ten serwer działał na hamachi ? Wytłumaczy ktoś jak postawić na tym serwa ?Jak chcesz dla siebie uruchomić to nie potrzebujesz hamachi. A dla znajomych to najlepszą opcją będzie kupić serwer VPS, nikt w tych czasach już się w hamachi nie bawi.
Opublikowano 17 Marca17 Mar No narazie tylko dla siebie A wiesz może jak ogarnąć ten temat co i jak żeby wejść na grę ? Jak to odpalić ?
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 18:13, bodziooo___ napisał(a): No narazie tylko dla siebieA wiesz może jak ogarnąć ten temat co i jak żeby wejść na grę ? Jak to odpalić ?W paczce masz gotowa maszynkę która se importujesz do virtualboxa czy innej wirtualki.W ustawieniach se wbijasz do sieci i ustawiasz swoja kartę sieciowa albo od hamachi, zapisujesz i odpalasz maszynkę.Passy do logowania masz w temacie, a konfiguracja to w zalezonsci czy lecisz po dhcp albo ustawiasz se hamachi.A reszte to raczej ogarniesz, jak nie to dawaj znac na czym sie zatrzymales
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 17:49, bodziooo___ napisał(a): Będzie ten serwer działał na hamachi ? Wytłumaczy ktoś jak postawić na tym serwa ?tu nawet w tych plikach proxy ustawic bind ip i proxy ip bo jak sie bawilem to blad wypierdala jakby ktos to dal rade zrobic i podrzucic maszyne to bede happy i dla kolegi to samo bym polecil bo pliki pod local chcialem odpalic ale problem jest nie wiem czy na sharegon czasem nie ma takiego samego bledu ze trzeba do config dodac bind_ip: ip4 takie jakie masz na virtualu . i proxy_ip: tu dajesz publiczne ip . ale mowie ja mialem ostatnio problem zeby game i db skompilowac bo zbytnio w tym nie siedze bo to tez trzeba dodac w src jest tego dla zawansowanego to 5 min roboty a dla noobow jak ja i kolega to chwila i tak bedzie z tego problem Edytowane 17 Marca17 Mar przez tricker
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 18:18, tricker napisał(a): tu nawet w tych plikach proxy ustawic bind ip i proxy ip bo jak sie bawilem to blad wypierdala jakby ktos to dal rade zrobic i podrzucic maszyne to bede happy i dla kolegi to samo bym polecil bo pliki pod local chcialem odpalic ale problem jest nie wiem czy na sharegon czasem nie ma takiego samego bledu ze trzeba do config dodac bind_ip: ip4 takie jakie masz na virtualu . i proxy_ip: tu dajesz publiczne ip . ale mowie ja mialem ostatnio problem zeby game i db skompilowac bo zbytnio w tym nie siedze bo to tez trzeba dodac w src jest tego dla zawansowanego to 5 min roboty a dla noobow jak ja i kolega to chwila i tak bedzie z tego problemnic nie bindujesz. Odpalasz, zmieniasz ip w kliencie i ma grać. Parę postów wcześniej napisalem co zrobić, żeby to odpalić.
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 18:33, wojciech74 napisał(a): nic nie bindujesz. Odpalasz, zmieniasz ip w kliencie i ma grać. Parę postów wcześniej napisalem co zrobić, żeby to odpalić.nie do konca bo kolega jak chce narazie sam pograc to tak wystarczy to co mowisz ale jakby z czasem chcialby z kims pograc a nie dawac za vpsa to wiecej zabawy
Opublikowano 17 Marca17 Mar W dniu 17.03.2025 o 18:40, tricker napisał(a): nie do konca bo kolega jak chce narazie sam pograc to tak wystarczy to co mowisz ale jakby z czasem chcialby z kims pograc a nie dawac za vpsa to wiecej zabawyTo wtedy płacisz komuś kilkadziesiąt złociszy i Ci odpala serwer.
Opublikowano 18 Marca18 Mar Czy komuś również po X minutach przestaje reagować gra na przyciski tj: skille postaci, peta, pkt statystyk itd. oraz chat? nie idzie nic wpisać albo jako GM ani jako zwykły śmiertelnik. Edytowane 18 Marca18 Mar przez ExoCarossa
Opublikowano 23 Marca23 Mar cos ten paker nie dziala mi ? chyba zle cos robie? wszystko chodzi serwer włączony ale paker nie dziala ?
Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.
Miłej zabawy.
hasła do root na mysql i ssh: password
Arezzo_vdi.7zNiedostępne
Arezzo_05-01-2025 (1).7zNiedostępne