Opublikowano 22 Stycznia22 Sty Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.Miłej zabawy. hasła do root na mysql i ssh: password 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 23 Marca23 Mar 2 minuty temu, bodziooo___ napisał(a):cos ten paker nie dziala mi ? chyba zle cos robie? wszystko chodzi serwer włączony ale paker nie dziala ?jak nie działa? Przeciągnij folder root na .bat i tyle. Chyba że instalowałeś to prawym przyciskiem myszki i masz PML czy jakoś tak.
Opublikowano 23 Marca23 Mar i które te pliki zmienic zeby wejsc na serwer ?dobra zmienilem a jak pakowac?
Opublikowano 23 Marca23 Mar W dniu 21.03.2025 o 03:57, Salamander napisał(a):już server na tym powstał o nazwie Zaris.cc tureckieJak już to Czeski, nie turecki.
Opublikowano 23 Marca23 Mar 15 minut temu, bodziooo___ napisał(a):spakowalem wszystko ale nie moge sie zalogowacMajster intrologin a nie serverinfo. Jak chcesz to Ci to jutro odpalę, tylko wyślij discorda na pw
Opublikowano 23 Marca23 Mar 20 minut temu, bodziooo___ napisał(a):spakowalem wszystko ale nie moge sie zalogowacserwer działa? co komenda ps w putty/vb pokazuje?Dobre ip podałeś napewno?3 minuty temu, wojciech74 napisał(a):Majster intrologin a nie serverinfo. Jak chcesz to Ci to jutro odpalę, tylko wyślij discorda na pwPisałem kilka postów wsześniej aby wyszukali sobie wszystkie słowa kluczowe w notepad++ z funkcją szukania po całych folderach. Edytowane 23 Marca23 Mar przez ExoCarossa
Opublikowano Sobota o 06:411 dn 7 godzin temu, trawis napisał(a):Ktoś ma gdzieś może liste błędów w tej paczce?W dniu 22.01.2025 o 12:04, ImKoksu napisał(a):Wstępną listę błędów to tutaj mam bo dostałem od jednego z graczy:wywalanie dalsze zakatki/dungi2.brak rozdzielania itemownajgorsze sklepy jakie sa mozliwe calkiem do wyjebaniabrak limitu wejscia na dungu 200lvl może robic ripera ktory jest do 100lvlnajlepszy czas na dungu -- nie jest zapisywany najlepszy czas tylko ostatni czas jaki zrobimy na dunguRanking tygodniowy trofea - czasami nie nadaje trofki lub jak zdobedziemy wiecej niz jeden tytyl rowniez nie nadaje (nada tylko jeden)marmury polimorfi mozna zamienic wystarczy przeciaganc np. marmur dzikiego slugi na orka i lacza się i mamy marmurki samego orkawszystkie artefakty sa zbugowane na +3 (wiecej daja niz +5)znikaja i pojawiaja się itemy jak robi się statek (ulepy głownie) po preztepaniu / relogu wracajacofki progresu / jak wywalikopiowanie z tego co wiem dalej dziala (podobno)sortowanie itemow nie dzialalaczenie itemow nie dzialabiologa mozna oddawac bez cdpowrot na dungi nie dziala poprawie (jak loga nie ma opcji)brak kolizji npc do wejscia na dungu ( jak ktos w nim stoi w chuj ciezko kliknac na niego, aby wejsc do dunga). A przy starcie servera bylo to prawie nie mozliwe jak bylo duzo graczynajwyszy dmg na dungu nie dzialabrak ustawienia poboru yang za zmianke przez co na hlbocie za free mozna mixowacGdy robi sie dunga np statek na ktory jest max 15min na zrobienie jak się wyjdzie i wroci powrotem czas leci od spowrotem od 0;00 przez co mozna omijac limit 15min w ktorym trzeba sie zmiescic.czasami ponow dung nie dziala wgle nie widac takiej opcji do klikniecidrop hack lub w jakis inny sposob da się podjebac cały drop (ziomek zbijal legende, a druga osoba ani razu nawet jej nie uderza i caly drop wpada do niego)jak biją 2osoby lub wiecej drop wypada na ziemie nie wpada odrazu do eqeventy które byly dodatkowe szkaty na dungach nie dzialaly poprawie ( nie na kazdym dungu było +2 szkaty jak mialo byc).olejek wygnania dodac do npcusprawienie szybkiego uszlachetnienia corInteligencja boga smoków+ u uriela jest napisane wartosc ataku +10% / gdy ja wytworzymy w eq już pisze 5% i daje 5%Przenieś wszyzstko do dodatkowe eq nie dzialaPanel wyprawy F10 po nacisieniu f10 lag na 2sekundy'legende na 200lvl (mapa 175+) można zbić solo z latwoscia przy nie skonczonej 1 postaci nawetjak da rade wyjebac cd ktory dodali po patchu jakims do tepania do metkow/bosow jak bylo wczseniej bez
Siemanko, czekaliście na ten moment aż wleci arezzo.pl na internet także macie ode mnie taki prezencik. Za to że Worlex zachowuje się jak zwykła kur** i nie zapłacił za vpsy, robotę itp. W zamian macie ode mnie arezzo z kompletną paczką.
Miłej zabawy.
hasła do root na mysql i ssh: password