Opublikowano 18 Września 20231 r Tak jak w temacie, będąc mistrzem gry możemy przenikać przez obiekty np. może to ułatwić w szukaniu botów. Prezentacja: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'Userinterface -> InstanceBaseBattle.cpp' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj pod : 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📂 Lokalizacja pliku: 'Userinterface -> PythonBackground.cpp' 🔍 Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj pod: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 18 Września 20231 r Kiedyś widziałem kodzik na teleport GM tam gdzie naciśniesz na mapie ale za cholere nie chciało mi to działać, masz może cos takiego?
Opublikowano 18 Września 20231 r Autor W dniu 18.09.2023 o 20:25, ExoCarossa napisał(a): Kiedyś widziałem kodzik na teleport GM tam gdzie naciśniesz na mapie ale za cholere nie chciało mi to działać, masz może cos takiego? Proszę:
Tak jak w temacie, będąc mistrzem gry możemy przenikać przez obiekty np. może to ułatwić w szukaniu botów.
Prezentacja:
📂 Lokalizacja pliku: 'Userinterface -> InstanceBaseBattle.cpp'
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj pod :
📂 Lokalizacja pliku: 'Userinterface -> PythonBackground.cpp'
🔍 Szukaj:
➕ Dodaj pod: