Opublikowano 29 Stycznia29 Sty Cześć szukam takich animowanych skrzydeł jak u plechito, wiem ze pare klientów je ma m.in. alune i glevia i chyba tundria może ktoś ma dowolną wersję. Chodzi mi głównie o to jak to jest zrobione bo pewnie grafikę na nich można łatwo podmienić. Jak zły dział to najmocniej przepraszam 🫥 Spoiler
Opublikowano 29 Stycznia29 Sty przecież masz napisane jak to jest zrobione astral_wings.rar Edytowane 29 Stycznia29 Sty przez Hydro
Opublikowano 29 Stycznia29 Sty Autor 8 godzin temu, Hydro napisał(a): przecież masz napisane jak to jest zrobione astral_wings.rar 3.58 MB · 2 pobrania tak tak to wiedziałem po prostu ciekawiło mnie jak ta tekstura co sie przesuwa jest zrobiona i teraz widzę ze po prostu plik png 😄 dzięki za wrzucenie Edytowane 29 Stycznia29 Sty przez lachimek
Opublikowano 29 Stycznia29 Sty 41 minut temu, lachimek napisał(a): tak tak to wiedziałem po prostu ciekawiło mnie jak ta tekstura co sie przesuwa jest zrobiona i teraz widzę ze po prostu plik png 😄 dzięki za wrzucenie tekstura jak tekstura, zawsze jest 2d cała animacja lezy w pliku mde, który tą teksturę wczytuje i nakłada na animacje