Cześć, dzisiaj przyszedłem z ofertą współpracy. Kogo "potrzebuję" do współpracy? Sprawdź poniżej:
1. Grafik lub osoba z poczuciem stylu do projektowania okien w grze do wybranych systemów
2. Osoby, która w swoim czasie wolnym zagląda na fora metin2
3. Programisty do większego wspólnego "projektu", myślałem nad przepisaniem całej klasy CHARACTER na pure-virtual (to jest kropla w morzu tego co jest do zrobienia, więcej informacji w prywatnej rozmowie)
Za każde z powyższych stanowisk proponuję uczciwe wynagrodzenie. Więcej informacji dla osób zainteresowanych przez kontakt prywatny, najlepiej discord: koyger
Cześć, dzisiaj przyszedłem z ofertą współpracy. Kogo "potrzebuję" do współpracy? Sprawdź poniżej:
1. Grafik lub osoba z poczuciem stylu do projektowania okien w grze do wybranych systemów
2. Osoby, która w swoim czasie wolnym zagląda na fora metin23. Programisty do większego wspólnego "projektu", myślałem nad przepisaniem całej klasy CHARACTER na pure-virtual (to jest kropla w morzu tego co jest do zrobienia, więcej informacji w prywatnej rozmowie)
Za każde z powyższych stanowisk proponuję uczciwe wynagrodzenie. Więcej informacji dla osób zainteresowanych przez kontakt prywatny, najlepiej discord: koyger
Temat będzie aktualizowany.
Edytowane przez KoYGeR