Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• ExoCarossa
    ExoCarossa

Nostalgia z sklepami offline i masą innych systemów. Jeżeli szukamy nostalgii to nie dodajemy nowości. Proste? Proste.

• xAdr1an
    xAdr1an

Administracja podejmuje idiotyczne decyzje, fajnie się lata na bocie.

• promowanie serwera przez rok czy dwa jak antaris

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Arta napisał(a):

Oglądając jeden odcinek stwierdzam że daleko im do 2k9

No może pod względem hmm klimatu czy jak to nazwać to trochę przypomina, ale chyba nikt tam nie pisał że to 1 do 1 2k9. Ktoś gra tam aktualnie i może naświetlić sytuację, co tam się dzieje? Jak serwer działa i się rozwija?

Opublikowano
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

No może pod względem hmm klimatu czy jak to nazwać to trochę przypomina, ale chyba nikt tam nie pisał że to 1 do 1 2k9. Ktoś gra tam aktualnie i może naświetlić sytuację, co tam się dzieje? Jak serwer działa i się rozwija?

No systemy typu image.png to rzeczywiście taki oldschool, że nawet dzisiejsze serwery nie mają xD

Opublikowano
5 minut temu, Arta napisał(a):

No systemy typu image.png to rzeczywiście taki oldschool, że nawet dzisiejsze serwery nie mają xD

ten serwer całkowicie wyjaśniły testy balansu na żywym projekcie. Żadnej bety totalnie nic.

Opublikowano
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

A no tam niezły dymy były słyszałem z tym balansem hehee, czyli wprowadzili większy upgrade w balansie i nie robili jakichś zamkniętych testów tego patcha? 😆

Wszystko "na żywca " aktualizowali 🤣 co aktualizacją to co innego popsuli

Opublikowano
9 minut temu, Sevence napisał(a):

Grasz tam aktualnie? Możesz powiedzieć jak to wszystko wygląda obecnie? Czy problemy z którymi się mierzyli od początku zostały rozwiązane już i gra działa stabilnie?

Teraz już tam nie zaglądałem, więc ciężko mi się wypowoedziec. Ale analizując to w jaki sposób podeszli do sprawy, to nie oczekiwałbym zbyt dużo od tego projektu. Czasem sprawdzam jak utrzymują się centrum yang, które drastycznie spadły. 1kk można już kupić poniżej 10 zł. Gdzie jeszcze niedawno ta kwota oscylowala około 40/50

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 minutę temu, przemek napisał(a):

Ktoś wie co aktualnie się tam dzieje? Radzi to sobie?

Serwer mimo ze stronka off i czasami nie chce laczyc z serwerem to stoi i ma sie całkiem dobrze XD
Nie ma tłumów ale na brak graczy tez nie maja zbytnio co narzekać

Edytowane przez ARK

Opublikowano

Oo to przestrzeliłem bo myślałem że "ledo dycha" 😅

Jakiś czas temu próbowałem wejść i się nie doczekałem bo był błąd, wiec byłem ciekawy 😅

Opublikowano
Teraz, przemek napisał(a):

Oo to przestrzeliłem bo myślałem że "ledo dycha" 😅

Jakiś czas temu próbowałem wejść i się nie doczekałem bo był błąd, wiec byłem ciekawy 😅

musisz na kilka razy próbować sie zalogować jak za pierwszy razem wywala blad, przeważnie za 3/4 zaloguje cie

Opublikowano
1 minutę temu, ARK napisał(a):

musisz na kilka razy próbować sie zalogować jak za pierwszy razem wywala blad, przeważnie za 3/4 zaloguje cie

Raczej nie skorzystam, ale dzięki za info 😅 Chciałem wejść ttlko po to aby zweryfikować jak się to trzyma i czy taki serwer ma rację bytu, ale wychodzi na to że mało ktory ma(na dłuższą mete)

.

Ale jeśli się orientujesz, to z czego to wynika, że trzeba próbować kilka razy(zalogować sie), bo w gruncie rzeczy ciekawi mnie ro. To jakieś zabezpieczenie( w co watpie) czy po prostu jakiś blad/slaba oprymalizacja(lub jej brak)

Opublikowano
4 minuty temu, przemek napisał(a):

Raczej nie skorzystam, ale dzięki za info 😅 Chciałem wejść ttlko po to aby zweryfikować jak się to trzyma i czy taki serwer ma rację bytu, ale wychodzi na to że mało ktory ma(na dłuższą mete)

Tutaj kwestia sporej ucieczki ludzi z serwera byla inna niz brak hype(bo ten byl spory i jakby nie bylo problemow z serwer to pewnie sporo ludzi by tam gralo dalej) XD
Można powiedzieć, czysto techniczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

5 minut temu, przemek napisał(a):

Ale jeśli się orientujesz, to z czego to wynika, że trzeba próbować kilka razy(zalogować sie), bo w gruncie rzeczy ciekawi mnie ro. To jakieś zabezpieczenie( w co watpie) czy po prostu jakiś blad/slaba oprymalizacja(lub jej brak)

Ciężko powiedzieć co może być tego przyczyna, równie dobrze jakaś forma zabezpieczenia (weryfikacja logowania) albo może to tez by jakiś błąd którego nie umieją naprawić albo znaleźć przyczyny.

Edytowane przez ARK

Opublikowano
4 godziny temu, Sevence napisał(a):

Według mnie to zmarnowali potencjał gdyby nie te wszystkie problemy błędy przez tak długi czas ten projekt trzymałby się bardzo dobrze do dziś.

Na własne życzenie, nie bez powodu żeby się zarejestrować to od lutego trzeba robić zygzak na ich stronie 😆

Opublikowano

Już pomijając sama rozgrywkę, od jakiegoś czasu próbuje sprawdzic ranking ale kończy się to nie powodzeniem, ponieważ pokazuje się błąd który głosi iz" zapytanie to wywołało zbyt wiele przekierowan". Nie wiem czy yo kolejny błąd z ich strony, ale skala niedopatrzenie jezt tragiczna. A czas relaizacji/promocji był niewiarygodnie dlugi

Opublikowano

Serwer po czasie wygląda dokładnie tak jak sobie zakładałem czyli duża większość wbija max 80 lv i na tym stop, bo więcej nie ma sensu, taki serwer nie ma po prostu sensu. Po co wbijać na serwerze 99 lv gdy wtedy traci się duże możliwości zarobkowe gdy odejdzie ci drop z metków 85, 80 i innych rzeczy, 80 lv byle certy móc zrobić więcej nie trzeba, serwer nie ma groty więc misji u seona też nie ma, jedynie kto ma sens wbijać +80 lv to postki pvp, patrząc ile jest po starcie, a ile osób "pali się" do expienia to wynik mówi sam za siebie. Takie serwery są fajne po prostu do 75 gp, później się robi strasznie nudny (dt, metki red las, bonowanie eq) i tak w kółko. Serwer stoi do dziś tylko i wyłącznie jeszcze z hype, inny serwer pod inną nazwą z tymi samymi plikami po miesiącu byłby wyludniony. Nie da się ludzi zatrzymać na tym samym co 15 lat temu kiedy teraz każdy ma inną wiedzę, inaczej gra w tą grę niż kiedyś i samo założenie takiego serwera jest bezsensowne jeśli mówimy o czasie długotrwałym.

Edytowane przez Perserga