Skocz do zawartości
Opublikowano

metin1.png

Cześć!

Tworzę temat o nowo startującym serwerku Metin2009, który ma być odzwierciedleniem klasycznej rozgrywki z tamtych lat. Powrót do klasyki, czy kolejny niewypał?

Osobiście jestem fanem serwerów typu hard i chciałem wejść sprawdzić, niestety utknąłem na etapie logowania.  

W oczekiwaniu na gierkowanie... 🥱

image.png

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Arta napisał(a):

Oglądając jeden odcinek stwierdzam że daleko im do 2k9

No może pod względem hmm klimatu czy jak to nazwać to trochę przypomina, ale chyba nikt tam nie pisał że to 1 do 1 2k9. Ktoś gra tam aktualnie i może naświetlić sytuację, co tam się dzieje? Jak serwer działa i się rozwija?

Opublikowano
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

No może pod względem hmm klimatu czy jak to nazwać to trochę przypomina, ale chyba nikt tam nie pisał że to 1 do 1 2k9. Ktoś gra tam aktualnie i może naświetlić sytuację, co tam się dzieje? Jak serwer działa i się rozwija?

No systemy typu image.png to rzeczywiście taki oldschool, że nawet dzisiejsze serwery nie mają xD

Opublikowano
5 minut temu, Arta napisał(a):

No systemy typu image.png to rzeczywiście taki oldschool, że nawet dzisiejsze serwery nie mają xD

ten serwer całkowicie wyjaśniły testy balansu na żywym projekcie. Żadnej bety totalnie nic.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, ExoCarossa napisał(a):

ten serwer całkowicie wyjaśniły testy balansu na żywym projekcie. Żadnej bety totalnie nic.

A no tam niezły dymy były słyszałem z tym balansem hehee, czyli wprowadzili większy upgrade w balansie i nie robili jakichś zamkniętych testów tego patcha? 😆

Opublikowano
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

A no tam niezły dymy były słyszałem z tym balansem hehee, czyli wprowadzili większy upgrade w balansie i nie robili jakichś zamkniętych testów tego patcha? 😆

Wszystko "na żywca " aktualizowali 🤣 co aktualizacją to co innego popsuli

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, przemek napisał(a):

Wszystko "na żywca " aktualizowali 🤣 co aktualizacją to co innego popsuli

Grasz tam aktualnie? Możesz powiedzieć jak to wszystko wygląda obecnie? Czy problemy z którymi się mierzyli od początku zostały rozwiązane już i gra działa stabilnie?

Opublikowano
9 minut temu, Sevence napisał(a):

Grasz tam aktualnie? Możesz powiedzieć jak to wszystko wygląda obecnie? Czy problemy z którymi się mierzyli od początku zostały rozwiązane już i gra działa stabilnie?

Teraz już tam nie zaglądałem, więc ciężko mi się wypowoedziec. Ale analizując to w jaki sposób podeszli do sprawy, to nie oczekiwałbym zbyt dużo od tego projektu. Czasem sprawdzam jak utrzymują się centrum yang, które drastycznie spadły. 1kk można już kupić poniżej 10 zł. Gdzie jeszcze niedawno ta kwota oscylowala około 40/50

Opublikowano

Administracja podejmuje idiotyczne decyzje, fajnie się lata na bocie.